Navštíveno 5598x

Heureka, pod dlouhe zime prvni srazek sezony za dverma, bude nekdo z hifiku?:)
[ Link ]
jj, jedu se taky mrknout :-)
Upřesnil bych to ještě, pokud pojedete, tak už od pátku, nebo až od soboty? Navrhuju páteční večerní grilování a alkoholismus

06.04.2008, 20:26 |
Rali škoda že tam není EMMA...:-(
když bych se o víkendu měl nudit tak bych přijel, když bude co makat tak ne :)
N.P. super tesim se na sprintika:)
Escudo - insane?:o) Stanovat zacatkem dubna, to by muselo byt radne tekute zahrivani:)
Martyn: nebude to tim ze sme si to uz parkrat vyzkouseli... takze vi o cem mluvi

06.04.2008, 22:24 |
hoff pátek naplech . . . . . a neděle v 5:45h budík do práce
prvnich par srazu nestiham, makam na aute, pak se budu snazit objet jich co nejvic :-)

06.04.2008, 23:09 |
*DM* Nemám hotový autí
pánové, to sou mi výmluvy, zkuste se jednou přidat a pochopíte že to neni o tom, jestli je nebo neni hotový autí :o) většině z nás stačí že jede aby dorazili, btw moje žlutá bude taky spinkat nejspíš, pojedeme jen Barunkou
jedu a stanovat se bude :-))

07.04.2008, 07:27 |
Zdenek (A)
EMMA je v Sinsheimu!!!
hmm, tak první sraz zase prošvihnu, stěhování nábytku do novýho má přednost :o) a navíc ještě taky nemám auto ...
Tak ja tedy jeste uvidim, jestli pojedu uz v patek, nebo az sobota, zalezi na pocasi atd. Jinak v aute nemam ani zadni sedacky, bednu, zesik, nic, takze jen an kukacku :-)

07.04.2008, 08:24 |
Kapka (M)
urcite nejedu

07.04.2008, 09:52 |
Smrada (M)
Mozna pojedu
no podle toho počasí to bude spíš na iglů :-)
zatím nevím,ale spíš asi ne
Takže bych to viděl že zase přijedeme nějak včas a zabereme naše standardní místo, založíme oheň a pak půjdeme chytit mamuta
.

07.04.2008, 11:48 |
hoff HERO ser na počasí - si vezmeš kulicha aby ti nestydla hlava :o))
Auto nemám ještě hovtové, když tam není EMMA, asi nepojedu, pojedu na na čumandu do Plzeně na Rallye Šumava Mogul, na diváckou RZ.
KDyz tak koukam na to pocasko, tak se mi teda zrovna moc nechce...
johan: neremcej, má bejt hezky :o) nemluvě o tom že to budeš vnímat jen do setmění :o)
Neremcam, proste se mi nejak nechce :-)) Ale to prijde:-)

07.04.2008, 20:28 |
Beda taky nejedu, uz jsem rozchlastan jinde :o)
No me se nece,ale krtek semnou pry pocita tak nesjpis dorazime...
Escudo: mamuty pls dva... bude hlad...
Escudo: Prej je spaní u Tebe (možná), včera mi volal Lobo....:)))

08.04.2008, 18:02 |
Prady jo, ale až v sobotu, jinak to počasí je bych řek každej rok stejný, nepamatuju příbram kdy by bylo nějak extra hezky a slunečný počasí a zas tak hrozný to nebude, prej 10 až 15 stupňů :) jo ted sem si vzpomněl kdy bylo na příbrami hezký počasí, když ji zrovna zrušili, to je asi 3 roky z5 :o))

08.04.2008, 19:30 |
SALL mno uvidím.. asi se na otočku ukážu ;-)
Asi nee Martyne, mam to hrozne daleko =D

08.04.2008, 20:26 |
Escudo | Upraveno: 2008-04-08 20:28:33
Beky: původně jsem to zamejšlel, ale bohužel neni místo :o/ myslim že nebude třeba, taky budu spát na letišti
Escudo: Tak s nami pls pocitejte. Budeme mit stan tak at mame misto. ;-)
Spooky1: to je snad jasný ne :o) csss :o)))
Lucass jj to je fakt.. tak ja vezmu tdi, pojedem spolu a slozime se na ropu:))
super, máme vzít uhlí, nebo tak něco?? Nějaký papu je samozřejmostí :-))
Jak furt říkám, ještě že máme prdelhajcung...a velký auto, kde se dá pohodlně spinkat:)
Martyn, meli by jsme vzit i Hulika ve dvou to neutahnem =)

09.04.2008, 22:14 |
Hulik Zrovna sem se chtěl zeptat,jestli můžu jet s váma...:-)
huhlí nějaký seženem :o)
Beky: čili taky od pátku? Nu dobuá, vypadá to na hojnej počet
No já právě nevím, v pá večer je plán na Plzeň na PH+ :))
kdepak, v pátek večer je úplně jinej plán :o)
otázka je, jestli se chceš na "ahc" sraz přijet podívat, nebo se ho zůčastnit :o)
Escudo co hlasis? To neni huhli, ale Hulik, tak ne*er =))
Lucass: to sem psal Tweety :oD
jinak sebou krom alkoholu a uzenin možná nějakou dobře vysmátou náladu :o)
Escudo: ty už jsi nás zažil, že by jsme někam dojeli ze smutnou náladou? Ty woe dyk z těma našima směšnejma držkama to jinak než vysmátě nejde... :-D
Spooky1: no posledně si měl spíš olizovací :o) a vzhledem ke složení vaší expedice se to bude opakovat, né-li to bude ještě mnohem brutálnější :o)))
jinak jako vždy, kdyby něco, telefon je pod nickem

10.04.2008, 16:48 |
hoff hééééééééééééj já nejsem žádná držka!!
Tak pivecko, vodecka, dzusik, masicko uz je nalozeny v aute v lednici, zitra v 5 vyrazim, do 7 sem tam, pokud bude prujezdna v pohode Praha
taky vše připraveno a v 6 večer vyjíždíme :-))

11.04.2008, 09:22 |
SALL co říkáte na to počásko..prej má pršet :-(
to sou trapný pomluvy :o)
nebyl by někdo ochotný vzít nějakej přístřešek??
my berem určitě ten co vždy, ale kdyby někde v okolí prodávali s bočnicema, tak ho snad ještě koupim :o/ ale kde tady
Pribram hlasi decanko pod mrakem ale od rana se to neustale zlepsuje, na Kapky to nevypada tak snad to bude ok:)
i kdyby byly kapky je to fuk, hlavně že budou hifíci a sranda :-)

11.04.2008, 13:09 |
Prady Hlasej, že v čechá by mělo pršet hlavně dneska večer a v noci, pak by se ráno mělo začít vybírat počasí a ten déšť se prej přesune na moravu a sever čech, jih a západ čech by měl bejt max. s přehákama. Stejnak jedu až zejtra, dneska hezky v klídečku eště do myčky, trošku leštěnky a ráno v pohodičke vyrážíme :D

11.04.2008, 13:20 |
Smrada (M)
Se na vas prijdu podivat
vyčasilo se, praží nám sluníčko, takže bych se toho nebál, navíc jsem se kvůli pátečňákům obětoval a dojel do Příbrami koupit nepromokavej altán a k němu 4 stěny, takže ať si je jak chce :o)) až budete hledat, je červenej
No tak ja teprve dobaluju a cekam az se ozve hoff v kolik teda dorazi (prý 15 - 16h) a jedeeeem.
to já jěště okupuju práci..... Spooky, počítám s tebou, že se ozveš :-)
Tweety: Samozřejmě, jen co se mě ozvou hoff a krtek.Takaz budu vedet tak se ozvu urco...
Tweety: Samozřejmě, jen co se mě ozvou hoff a krtek.Takaz budu vedet tak se ozvu urco...

11.04.2008, 14:08 |
hoff Hoff je lehce vylitej po včerejšku, ale už se hrabuuuu!! Escudo - vezmu plachtu jak minule, třeba se hodí
Nevim jak v Pribrami, ale v UL je slunicko, pohoda, auto stoji pred kramem a v 5 razim :-) Jinak tu plachtu by to vazne chtelo, aby to nedopadlo jak vloni :-)
taky mám plachtu, mám ji vzít??
Escudo, ja jen aby bylo jasno ;))
Prijedu se asi podivat, dneska kolem 22:30

11.04.2008, 14:21 |
hoff Tak ještě někdo vemte nějaký tyčky pod tu plachtu a je to v lati :o))
četl jste někdo to že mám uzavřenej altán? Mě přijde že ne :o))))
a jak je velkej, jen že grill a 15 lidí pod altánem bude pěkná mačkanice :-))

11.04.2008, 15:32 |
Spooky1 | Upraveno: 2008-04-11 15:32:32
tweety: Aspoň nám tam nebude zima... :-D
Jsme hubení tak se tam vmacknem...

11.04.2008, 15:46 |
Escudo | Upraveno: 2008-04-11 15:48:12
klasika 3x3 metry, kdyžtak se víc namáčknete :o) většině to pokud vim vadit nebude, ba naopak :o)

11.04.2008, 15:58 |
Lumík Můžu se přidaT?
POSLEDNĚ CO JSEM BYL v Plasích tak jsem se tam jen otocil pac jsem nevedel ke komu se hlasit :-(
hele asi nejsou tácky jak koukám
až uvidíš bandu s červenou pergolou, tak se hlaš :-))
ZDRAVIM JÁ TAKY DOJEDU NA TU VAŠI AKCI A JSEM ZVEDAV

11.04.2008, 16:06 |
Lumík Můžu se přidaT?
POSLEDNĚ CO JSEM BYL v Plasích tak jsem se tam jen otocil pac jsem nevedel ke komu se hlasit :-(
Tak jak to tam vypada s pocasim ? Tady stale krasne slunecno :-)
Jo Escudo, ja zapomel na chleba :-) A taky na horcici :-) Jinak vse ostatni snad uz mam :-)
máme bochňas, kdyžtak se dojede
Lehce oblacno, docela teplo, letiste timto smerem cca. 5km, tak ruzove to ale neni =D

11.04.2008, 19:36 |
SALL tweety: a to se mužou hlásit všichni členové AHC?.. taky bych se rád konečně seznámil s tím Jádrem atd... ;-)
muzete mne nekdo regnout na sprinty? nestihnu dojet do 11 ??????????
Bylo to super a nejlepsi byl zaver na autodromu, uz se tesim na video :-)

12.04.2008, 20:09 |
Smrada (M)
Pohodovej srazek. Chci podekovat Escudovea spol. za super pohosteni a spolecnost

12.04.2008, 20:39 |
Daryl (A)
johan ... koukal jsem na kousek a mazec ... pamatujete jak zacinaji filmy "blazniva strela" ? Tak nejk to vypada :)
Tak opět shrnutí i ode mne.
A začnu hned jedním. které mrše sem v noci půjčil svůj foťák a vůbec pak nevěděl co dělám a za druhé -kterej parchant mi pořád nalejval tu vodku do redbulu?? Ráno sem si říkal že sem ji nemohl vypít celou sám,ale když sem teď viděl nějaké fotky(všechny ještě ne,protože to musím rozdýchat)tak tomu věřím,protože si na některé věci vůbec nepamatuju :o/ viz.foto níže.
Ale samozřejmě je na místě prvním poděkování Escudovům za pohoštění a i všem ostatním za zábavu.Jelikož jsem se opravdu rozhodl jet až v pět večer v pátek,tak maso jsem bohužel nestihl:o( Srázek hodnotím jako povedený až na ten vítr.
Už se těším až vás zase všechny uvidím!!

12.04.2008, 22:00 |
maxov hele.....kdo se to vedle tebe zase vokusuje:)))))))
hádej :o) Jinak fotky budou brzy zde ve fotogalerii.Kdo ze zůčastněných bude chtít videa(oni ví)tak můžu poslat do mailu.Některé fotky jsou ale neuvěřejnitelné tak prosím dotyčné(oni opět vědí:o) ) mi napsat na fordes@seznam.cz a pošlu je soukromě.Je to fakt mazec ;o))

12.04.2008, 23:09 |
hoff Jééé to zase bylo . . . zase tam aspoň půl roku nemůžem :o))
Veliký dík dvěma holkám kuchařkám za výkrm - až mi to připadalo blbý, že ani nehneme, jen konzumujem. . . nu a jinak mlčím aby se něco nevykecalo :oDD
Zase jsem poznal pár nových tváří a těším se na další akce!!
Fordiku, o video se jasne hlasim :-))
Tak už jsem se taky konečně probral, včerase nám podařilo dorazit snad v půl desátý domů, ještě sme si jeli pro ty nový kamarády do akvárka :o) ...-Děkuju všem zůčastněným za výbornou společnost, až mě trochu mrzí že je Macocha až za další měsíc :o( dobrého pomálu... Jen ten větřík nám to trochu kazil
Co že to znamená to zespookyovatět?
.

spooky je takove nase poupatko v rospooku :-))
Taky všem díky za super akci a zase na macoše!
PS: Nedáme si autodrom? :-D
Fordíku! Rovnou posílej do mejlu (nebo me to prihod na to DVD k te chate a ja si to vyzvednu ;-) Díky!
Escudo: woe!!! :-D

13.04.2008, 11:55 |
hoff L-J !! LoL
Jj, bylo fajn a autodromem jsme to pekne zavrsili, johanik a jeho ReverseStyle =) Jo a taky diky za maso i kdyz nevim koho bylo =)

13.04.2008, 19:56 |
Prady Příbram byla super, počasí bylo nakonec lepší než se čekalo a přes den ani nekáplo :)))

13.04.2008, 19:57 |
Prady Monster i bez zavřené bedny :o)))) tzv. na stojáka :))

Fordík: hlásím se o fotečky do mejlu, dík :-)
tak pár fotek z příbrami je u mě na webu.
[ Link ]