Navštíveno 5940x

21.04.2008, 17:02 |
Escudo | Upraveno: 2008-04-21 17:03:20
pokračování z
[ Link ] ... tak jsme se dohodli, že si uděláme menšího spicha na parkovišti OC Letňany, účelem bude pokus o iprovizovaný srovnání HU ( autorádií :o) ) a samo pokec :o) dáme obídek a uděláme si pohodovej den, kdo chce, může se přidat, pokud vezme nějakej zajímavej kousek pro srovnání, bude jedině dobře, zatim máme tušim 958, 88RS, 9855, 9887
začneme mezi 10.-11. hodinou, počítám že dorazíme kolem těch 10:30
.

moje BOSE radio z cadillacu asi nechceš co ? :))))
kdybych byl v praze tak tam možná přijedu poslechnout taky :)))
Jsem zvědavej na Vaše postřehy a těším se na report.

21.04.2008, 21:38 |
clown ze bych prehodil tlumeni na jindy ? :o)
Nismo: myslim že pokud přijedeš, tak si pustíme spíš V8 než Bose :o)
clown: no vidíš, zapoměl bych, ty to máš poviný
clown: jojo,udelej to.Treba je prijedu vycinkat :-))))

21.04.2008, 21:56 |
clown kuwa ....
hele vezmu matros a auto a referencne to muze nekdo vytlumit :o)))
clowne my jsme chtěli poslouchat radia a ty na nás s lopotou? :)
tfuj a ješte takovou nevdečnou :))))
Pojed clown, stejne se ti do toho nechce =)
já tam budu ale záleží to na dvou okolnostech........ první jestly budu v praze a druhá jestly takhle brzo ráno vstanu :))))
Sakra,taky bych dorazil,ale máme ten den sraz Focusu za Prahou :o(

22.04.2008, 12:49 |
Smrada (M)
Se pak muzete stavit za mnou. Budu kousek odtamtud zavodit proti JR s buggynama :o)

22.04.2008, 16:35 |
Q asi...

22.04.2008, 22:49 |
clown Q bude tlumit .. jupi :o))
clown . . . . vyndej sedačky, hod tam roli dynamatu a Q tam může válet sudy , budeš mít vytlumeno raz dva :)

23.04.2008, 10:25 |
m.j. nemuzu dorazit, ale nechteli byste zapujcit Eclipse cd8053?
m.j.: to by bylo skvělý, bude se u nás mít jak v bavlnce :o) už jsme se domluvilui s Buddhou, má to k tobě kousek, tak se ti určo ozve, děkujeme!

23.04.2008, 11:21 |
clown Nismo .. Fordik je vytlumenej z fabriky, podlaha ma 2cm koberce sama od sebe .. to neni nejak socka od VW :o))
Potrebuju vytlumit tu mrdku skodovackou .. :o)
matros is da here ... uz 10 minut :o)))

23.04.2008, 11:21 |
clown uz se jen hleda nejaky ..

23.04.2008, 11:27 |
choze clown - :-))))
poradím ti jednoho z prahy taky má škodku :o)
je to nějakej DJ :-)))))))))))

23.04.2008, 11:30 |
m.j. Escudo: ok, kdyztak tel na me 603491253 :-)
jinak jsem zvedavej, jak si poradite s nastavenim, nemam k tomu manual a na netu jsem ho nikde nenasel :-)

23.04.2008, 11:46 |
clown choze .. DJ maka a maka :o)) uz tahal kabelaz ..
je desne sikovnej a hodnej ... :o))
nabizel jsem mu tuhle palacinky a on nechtel :o)))

23.04.2008, 12:13 |
choze clown - nekecej že nechtěl palačinky, co jsi mu udělal? :-)

23.04.2008, 13:02 |
m.j. malá ochutnávka :-)

23.04.2008, 13:20 |
clown M.J. mam snad jeste Audiovesackou 8445, jen se s tim naucit :o))

23.04.2008, 13:27 |
m.j. clown: myslim ze nastavovani zvuku bude dosti podobny, tak jsem k tomu radsi prilozil cast navodu z 8445, snad pomuze, ale prijde mi to vcelku jednoduchy :-)

23.04.2008, 13:31 |
clown Pavel rikal, ze je to jednodussi nez Pio88
nevim, videl jsem jednou :o)

23.04.2008, 13:33 |
m.j. to nevim, s pio zkusenosti nemam, ale na tom displeji to ukazuje tlacitka, ktery jdou pouzit, takze docela v poho ;-)
šašku:neber si mě do huby,já vytlumenej nejsem,maximálně občas vytlemenej :o)
Příště to piš s malým "f" Ty máš štěstí že tě znám! ;o))

23.04.2008, 15:46 |
clown Fort to opravujou a Fort to nejede :o)))

23.04.2008, 15:47 |
clown btw .. matros ma 20.2 kg. chudaci dvere .. 10kg na kazdy :o)))
Tak veliký dík panu m.j. , nejenže je na nás hodnej ale navíc má bomba káru :)
Honzo dík a je fakt parádní :)

23.04.2008, 16:47 |
m.j. neni zac, hlavne aby vam ten srazek poradne vysel, jsem zvedavej jaxe bude libit Eclipse! ;-)

23.04.2008, 17:12 |
koren dyt m.j. ma de facto seriovou a skoro koncernovou karu:-D
nechci malovat čerta na zed,ale asi mame novýho favorita na přední umístění :)))
nacpal jsem eclipse do palubky.....což neni prča vzhledem k tý elektrárně co z toho leze a nestíham se divit....
Escudo jsem zvědavej co na to povíš :)
m.j. ty to schováváš ve skříni...trochu škoda....:)
čtvrtek ti nekazim,zkazim ti sobotu :)

24.04.2008, 13:44 |
Beda Escudo nesmis mu vsechno verit, buddha dela ukvapene zavery jinak by se nezbavoval 958 :o)))))))) Se tesim na sobotu na poslech

24.04.2008, 16:05 |
m.j. buddha: no, viděls jak to mám v autě, takže kdybych ho měl zapojenej, tak bych mohl hrát jenom na sub, jelikož přední repro jsou jen z rádia a nemám zatím pořádně natahaný kabely a hlavně ani všechny komponenty :-) ale možná příští víkend trošičku pokročim s instalací! ;-)
m.j. copak to máš za exotic car ?

24.04.2008, 17:26 |
m.j. nic exotickýho to není, MB W202 :-)
jestli v kombíku tak supr ,jeden tady jezdí -supr stroj
Bedo neprovokuj :-) Zatim jsem na Eclipsu nenašel děličky,jen na sub.Tak bud je to chytrak a nastavil se sam anebo to mam tak senzačně naladěný na zesiku.Ale o tom pochybuju.Ten stroj mě fakt překvapil.Super měkoučkej zvuk,zatim jsem nenašel nic co by nezahralo.Neni to dechberoucí,ale strašně přijemný.
chce se mi říct že s*aní je taky příjemný :o))
na druhou stranu zvuk mi přišel velice příjemnej u tý Pavlový potvory, na tom jsme se shodli
buddha : mno fakt nevim jestly to tam stihnu ale když jo tak to rovnou taky spojim s tim plánovanym poslechem u tebe :))
Nismo : stihneš,nejezdíš přeci nějakym zaplivanym koncernem :))))
Escudo: a co teprve se pořadně vychc.. :)

26.04.2008, 14:27 |
TROY jsem se chtěl stavit,ale byl jsem rád,že jsem se vybloudil ze Žitný :)

26.04.2008, 19:48 |
Beda No tak nebyl jsem do konce, tak uvidime jak to dopadlo, Escudo urcite poreferuje
myslim slušná akcička :)
Escudo je vědec :)
Takže popis výměny a zkoušení spolu s Lucasem v jehož autě to dělali...:) necham na něm.
Asi nejlíp z celý akce vyvázl kidznoH a naopak nejhůř Shafa.....přišel o zesik i radio...velmi mrzuté.
Jinak skladam poklonu Lucasovejm dveřím,co kopnou esprity jsem čubrněl.
Jo a zvláštní cenu maj Q s clownem,to je slušná dvojka figurek z podsvětí :)))
nic ve zlym pánové,ale některé komentáře mě zlomily v pase....
Zvopaknem to?
Takže já.....nejprve děkuji všem zůčastněným kolegům vědcům :o) jsem plný dojmů, než sesmolím nějakej závěr, nechám to v sobě chvilku dusit, musim konstatovat a na tom jsme se shodli, že jsme byli limitování komponentnim systémem, takže výdledek nebude nijak jednoznačnej. Na druhou stranu i to přineslo vcelku důležitý poznatky pro spoustu začátečníků
no a zopakování? Nevidim v tom problém, jen se lépe připravíme a uděláme něco oficiálnějšího když bude možnost :o)
Je to vědec,já to řikal :)
Test auto nebylo uplně ideal,ale zase pro začátek asi dobrý.Zajímavý to bude až bude subík a něco z vyšších řad.Ale ten rozdíl ve zvuku byl slyšet hodně.
S těma poznatkama pro začátečníky bych hodně vyzdvihnul kvalitní tlumení.V tomhle všechna čest....
Upřímně řečeno mě zklamal 88 rs,čekal jsem víc a ten zvuk tam na clarionu byl...i když ne každýmu se líbil :)

26.04.2008, 22:34 |
m.j. na jaky sestave se to testovalo?
to sem to teda nestih, nejezdim v zaplivanym koncernu to ano ale zato sem musel jet s kladna volvem 480 turbo ..........stíhal bych to tam až na cca 13 tou takže to už nemělo smysl :)
ale aspon si pročtu conclusion a počkám až bude sraz n.2 :)
výmluvy :o) my tam byli skoro do 20:00
choze 23.04.2008 v 12:13: Misto palacinek jsem dostal velice dobrej mnam mnam obed. :-)))))))
clown: Uz je dalsi kolo????

27.04.2008, 17:26 |
Q hele co je to podsvětí? Clown je z venkova a já prakticky taky. :-)))
Škoda že sem tam nebyl :-)))

27.04.2008, 17:36 |
Q luke nebyl, ale byl....

Co jste mu slibili,ze musel pro to bezet..... :-))))

28.04.2008, 08:52 |
Lucass | Upraveno: 2008-04-28 08:55:25
Bylo dobre =) Nejdrive ke me chcete ze je to na zkouseni idealni (i kdyz tam rozhodne byli lepsi komponenty min. ve dvou autech) a ted se vymlouvate na kompa, ja Vam to povim, jsou to sracky, ///Alpine forever - Clarion je pro zensky =)))
m.j. E136 Esprity a HXA400MKII
:oP no povidm ti to takto, zbyl jsi tam jedinej celej den s vytlumenejma dveřma a ochotnej vyndat rádio :o) takže tak

28.04.2008, 11:00 |
Lucass | Upraveno: 2008-04-28 11:05:06
Bla, bla, bla =)) Bora, Bora (s castecne vytlumenejma) tam byla taky cely den a Beda i Buddha by do toho sli urcite taky ale nemeli jsme zacinat ve ctyri odpoledne =)
Uz mas neco sepsaneho? Tam tak osklivej nebudu =))
Lucass: Beda kdyby vyndal rádio, tak už ho zpět nezandá, věř mi :o) Buddha ani Escudova nemaj dveře hotový :o)
sepíšu něco snad večer, zatim nebyl čas vůbec

28.04.2008, 11:59 |
Lucass | Upraveno: 2008-04-28 12:00:02
Takovou vymluvu ti trvalo vymyslet 40min? =)) Buddha ma, TBP a Brax a ty nevim co s tim delas, ale co, tak by tolik nekopali ale ostatni by hralo...
Cas? 15minut manual ti prijde malo? =)
občas je potřeba věřit mladým nadějím :oP
volba padla jasně na tebe, byl jsi z nás jednoznačně nejkrásnější, Bora má možná lepší kompa, ale horší zes a nevytlumeno, takže by to bylo stejný nebo horší, Buddha byl OUT, navíc ten zvuk linoucí se z jeho středobasů nebyl moc přesvědčivej :o)) ale vzhledem k tomu co jsme z Eclipse pak dostali my, tak se moc nedivim :o))

28.04.2008, 12:24 |
koren a uz jste to eclipse vratili?
:-D
Escudo: nerej mi do dveří :) hral jsem si s citlivostí a je to hned jinde.Jo a Eclipse mi aspon hrál poslouchatelně.
koren: nerozviřuj to,takhle si m.j. vzpomene :)))
a jako bonbonek posílam aktual fotečku mýho stolu :D

Escudo, ty homousi, neser =D
buddha, peknej, z IKEA? =) Jinak diky za tu zkousku MTcek...
Je fakt ze z Eclipse jsme zadnej zvuk co by pripominal hudbu nedostali, ale taky jsme nezkouseli stelovat zesilovac na 8V
JJ z Ikea samo,stejně jako zbytek :)
je to nějakej vietnamskej sajrajt,nic co by hralo.
Jinak nemáš za co.

28.04.2008, 19:32 |
m.j. no nic, tak dam Eclipse zase zpatky do skrine :o(
m.j. nehazej flintu do žita,u mě hrál hezky....a Escudo ma jiný uši,tak ho n eber vážně,on je netopejr :)

28.04.2008, 19:59 |
m.j. uvidim jak to bude hrat u me, teda jestli ho vubec dostanu zpatky :o)
m.j.: určitě děkujeme za půjčení a za důvěru, dát rádio do rukou někomu koho neznáš, všechna čest :o)
Tak kdy bude nějaký report s hodnocením, už se nemůžu dočkat! :o)

28.04.2008, 22:28 |
clown Nismo .. mozna, kdybys jel sockou od VW tak bys to stihnul, naky Volvo Trubo wole .. :o)))
Escudo .. ti dam podsveti, ti priste preposlu ty vyhruzny SMS, ktere obcasne dostavam od nejakeho zdejsiho analniho horolezce. To mam za to, ze reknu svuj nazor bez okolku a ostatni mi muzou polibit prdel :o)
clown: jak já? O podsvětí psal Buddha :o)))
pošli mi číslo třeba zítra odkud to šlo
ty woe a mam zavařeno :)))
že bych poslal nějakou sms klaunovi :D

30.04.2008, 11:39 |
clown buddha ..
jasne posli :o)) ale dam ti radeji cislo na sluzebak :o)))