Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > DOKSY 30.5 - Kdo jede?

o Navštíveno 4302x o
o 22.05.2008, 18:48 | Divally
Tak sem se dozvedel ze prej 30.5 v Doksech je nejakej sraz...kamos rikal ze snad pro vsechny skodarny.
Jedete tam nekdo??
A i jinym autem? :D
Priznejte se...:))

o 22.05.2008, 18:57 | Verano
jj je to v nějakym cempu,každej rok se tam pořádá škoda sraz,chystal jse se tam ale nakonec nejedu
o 22.05.2008, 19:03 | PAVELK
je to v kempu Klůček jako každým rokem
o 22.05.2008, 22:55 | Verano
tak asi nakonec dorazim s kámošovo fáčkem
o 22.05.2008, 23:04 | Divally
Supr...takze zatim by byl jeden:D:D:D
Tak zatim co vim tak tady z AHC jedem 4.
Na to ze tu je takovej kotel clenu to neni moc slavny:))
Je mozny abych tam prijel Fordem?
o 22.05.2008, 23:21 | ruffrider
možný to je ale budou na tebe divně koukat:-)
o 22.05.2008, 23:34 | Divally
To mi nevadi:)
Snad nebudu jedinej!
Zajima me ten sraz a muzika ostatnich.
Kdyby me zajimali spis skodovky,tak si sednu na namko a pozoruju kazdy pátý auto:))
o 23.05.2008, 09:51 | Tuner#2
Fordem přijeď, ale necháš ho za bránou venku na parkovišti... Nechápu, proč na sraz Škodovek chcete jezdit dovnitř jiným autem? Zkuste v Německu přiject na sraz VW sOplem a obráceně? Nejde o rivalitu, ale je to přece sraz škodovek, tak co tam tahat jiný tuzingový auta? Těch je na hromadných srazech až až.

Jinak já tam budu a celá naše parta, takže asi 5 - 6 lidí co sem chodí.
o 23.05.2008, 11:03 | Mišell
Jako T#2,je to sraz škodovek,nejedná se o tuning sraz a už vůbec ne pro jiný značky. Jinym autem určitě přijet můžeš,ale necháš ho před branou venku a dovnitř půjdeš po svejch.
o 23.05.2008, 11:13 | Divally
jj tak to je Okay;)
Ja to nemyslim zle...ale skodovku zrovna nemam a chtel sem se tam podivat.
Nikdy sem na hifi srazu nebyl...leda v mimoni ale to uz je dlouho:(
A to sem spis jen tak koukal jak to vypada...jako vetsina lidi.Jeste me to tak nebralo.
A protoze vetsina hifistu je z moravy a plno hifi srazu je tedy v tyhle oblasti,tak s tim "sráženim" potrebuju nekde zacit:))
A doksy se jevi nebliz..
Navic nemam zadnej tuzing:D
Jedu rozsirovat svy obzory v hifi.
o 23.05.2008, 11:22 | Tuner#2
Divally: Nechci Tě opět kazit radost, ale loni to tam tak nějak rozumě hrálo akorát mě (samochvála smrdí, já vím :-)) a pak Zdanymu a TUNERovi a to bylo tak asi všechno. Ostatní děs a hrůza. Samé tuc, tuc dunění a kvalitní zvuk nikde. Pokud se chceš něčemu přiučit v autohifi, tak bych to viděl spíš na Panenský týnec za 14 dní od Doksů, kde bude EMMA. Tam je to o něčem úplně jiném.
o 23.05.2008, 12:01 | Divally
Super tak to taky neni zas tak daleko...tak tam se taky potkame:)
Ale do Doks prijedu,mam to co by kamenem dohodil a aspon zacnu na nejaky mensi akci:)

T#2 >> Na tebe se urco prijdu podivat.
Co tady tak procitam casto ruzny prispevky tak jsem celkem zvedavej;)
o 23.05.2008, 12:23 | Tuner#2
Spíš se přihlaš o poslech v autě, na koukání to moc není :-)
o 23.05.2008, 12:25 | M@rtin
Doksy jedu také. Jen Doksy jsou sraz škodovek a ne Hi-Fi sraz. :-)
o 23.05.2008, 12:32 | Divally
M@rtin >> ja vim,ale jedinej seznam akci co jsem tak nejak nasel byl na BaSySu a byl to seznam akci kde dela BaSyS sponzoring dB Dragu.
A v celym seznamu byl JEN jeden hifi sraz a to az nekde v Budejkach:(
Takze bud spatne hledam...a nebo mi nezbyva nez se jezdit koukat (poslouchat:-)) na hifi na tuzing srazy:)

T#2 >> Spolehni se,ze se prihlasim:)
o 23.05.2008, 12:36 | M@rtin
Divally: Špatně jsi hledal, hifi srazů je dost, stačí se podívat na stránky EMMY, tam jsou třeba 30.května v Olomouci
o 23.05.2008, 13:59 | Divally
Okay mrknu...ale prece jen sem ze SČ a na moravu je to kus...:(
o 23.05.2008, 20:13 | bafis
Jedu taky na kukačku, měl jsem v plánu vytáhnout starou do Doks na výlet už tenhle víkend, ale o tejden to posunu...
o 24.05.2008, 10:31 | Lefi
já jedu,ale do kempu bílý kámen(hned vedle) je tam totiž scirocco sraz :))
o 25.05.2008, 17:05 | bafis
Akorát prej počasí nic moc. Uvidíme...

To Lefi : máš nějakej odkaz na tu akci, nebo stránky ?? Kdysi jsem šíro měl a určitě bych se koukl. Dík.
o 25.05.2008, 19:23 | Prady
Jedu též :))))) muzika sice žádnej extra výkon ale pár set wattíků tam taky je :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1646 sekund.