Navštíveno 23910x

22.8.2008
Chystá se někdo ?! Fordik a spol.? :o)
Právě jsem si koupil lístek, do konce června za 900...
více info:
[ Link ]
ya DJ spin that shit! :-))
Ja spis ne... I kdyz jeste uzrim :-)
ja ti nevim,byl jsem pred loni tusim a byl fajn,ale loni byl kamos co byl se mnou i predtim a rikal,ze to stalo za starou kapsu...
hmmm a jak vypada stara kapsa??
Google nic nenasel :-(
Já byl loni na EOL v aréně a super...
Taky jsem byl loni na Mácháči na Coxovi a taky gut i když jeho muziku nemusím...
Ale lístek už mám tak super :o)))
Timo:jak jsem psal,záleží na okolnostech,ale asi jo.
Spíše to vidím na PvD v záři :) než Tiesto.. i když open air by mohl být luxusní podle nepovedené akce v t-mobile kde to absolutně za nic díky špatné organizaci !
timik uz zaridil listecky takze jedeeem
ty woe Tukoš už je tady taky :D:D
jejda kucíííí,taky bych jel,byl jsem v t-mobile jako Timo a byl jsem moc rád,že jsem tam byl.Ještě jsem teda nebyl na open air

22.06.2008, 10:16 |
Q kouknem se kdo to hlídá, kdyby kamarádi, tak se zastavím. :-) a L-J pojede povinně! :-)

23.06.2008, 17:26 |
choze mo uvidíme kde se budu poflakovat :-)
jako již tradičně každej rok na konci sezony Mácháč jedu určitě.. Loni teda opravdu hudebně nic moc,minimal fakt nemusim skoro celej večer sem byl ve vipu,kde jěště hrály jakš takš,ale jako fesťák je to supr..
Tiësta si nemužu nechat ujít.Mám raději dva lístky :-)
akce se nám blíží, tak kdo z AHC bude?!
z naší AHC odnože:
Timo, Timová, erin (Ája), thetuky a spol.
stejně bude naprd počasí o víkendu.... :-)
btw nevíte někdo kolik stojí lístek na místě? nějak sem to na jejich webu nenašel...

20.08.2008, 11:10 |
Kapka (M)
chtel jsem jet..ale nakonec bracha odlitnul nekam do Turecka na dovce..takže musim v patek-sobota do prace..sere me to... :-(((
toť otázkou a hlavně pokud na místě ještě budou...
1.109,- Kč - jsou na netu k prodeji
Timo: ja bych s vami rad zasel, i kdyz jsem s jeho poslednim vystoupenim nebyl moc nadseny, ale mel jsem ted nejaky trable tak na to neni popravde moc nalada a ani se mi za to nechce davat 1100,- tak si to uzijte a pak poreferujete jaky to bylo.
Jo muzu ti cinknout, neco bych po tobe potreboval :)
zavolej, číslo je v profilu ;o)

20.08.2008, 21:53 |
TROY :o) no dostal jsem krásnou nabídku na VIP lupení,ale bohužel :( - někdo musí makat v noci

20.08.2008, 23:35 |
-Tomas_217- | Upraveno: 2008-08-20 23:35:31
ja bych se obetoval a to VIP vzal :)))

21.08.2008, 09:51 |
TROY tomas
bohužel :( je to fuč
Tomas: než budeš volat Áje (jestli jí budeš volat), tak máš nejdřív napsat SMS , páč cizí čísla zásadně NEBERE! ;o)
Troy: v poho ja si delal srandu :)
Timo: dik, taky me napadlo, tak jsem poslal sms, ale zatim se mi nedostala odpoved :o)Asi jsem nezvladl mentalne spravne zapsat cislo :))

21.08.2008, 11:59 |
Pluto Taky se tam ukážu :-)
tak už zítra.. :) jestli tam nekde uvidim ohromnyho AHC membera tak se prihlasim.. dame drink.. :)
Tak sem čekal do poslední chvíle jak to u mě dopadne a dopadlo to tak, že nejedu nikam :o(
Fordes: počkej počkej, jak je to možný, si děláš prdel, že jo ?
Nejsem sice ze stejny odnože AHC...ale budu tam nejspíš taky (teda pokud na me bude cekat listek :))
Jinak na Mácháči budu každopádně.
tak jedním slovem FIASKO, Tiesto asi ani nehrál, přívalové deště, atp. zapařili jsme jen na LUCCU...potkal jsem madarose, takže tímto ho zdravím :D šel jsem zmoknout za litr, nádhera :D:D
paření za sucha na LUCCU

a ja jsem uz od creamfields prohlasoval, ze si nekoupim listek na zadnou open air akci a ze tiesto dopadne stejne :)
udelal jsem dobre jak tak vidim
a thetuky s erin (Ájou) už značně zlití :oD (vodou)

thetimo: taky zdravim.. :) ale zklamu te, Tiesto hral.. jak sem te potkal u brany klucku kdyz ste odchazely,tak sem se tam akorat vracel z kempu kde sem se prevliknul a kdyz sem prisel, tiesto uz to tam míchal.. jeste chvilku prselo,ale pak k ranu uz to bylo dobry a after na šutru taky šel..
madaros: jelikož jsme všici byli zlitý (myšleno promoklý) tak to nemělo smysl tam bejt dál :(
TheTimo: ja dopadl obdobne se Summer of love, prodali jsme listky pred vstupem, sileny pocasi, druhej den samozrejme 25 a slunicko :-/