Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Mimon bude :-)

o Navštíveno 5503x o
o 19.06.2008, 15:52 | Kesam
Tak to je bomba tam jsem byl na 4 srazech a sem rad ze to prošlo. [ Link ]

o 19.06.2008, 18:08 | TROY
sprinty mě neberou
o 19.06.2008, 23:28 | Nismo.Power
mimoně sou vo ho*ně........ hromada imbecilů v autech který technickou neviděly ani z rychlíku, ještě větší hromada vožralejch kreténu který tam zpravidla někoho sejmou.........už mě to tam fakt nějak nebere......
o 20.06.2008, 07:32 | H-Honza (M)
mno Nissmo ma trochu pravdu.
ale pojedu se podivat, uz jen kvuli tomu ze se tam vzdycky sejdeme s lidma ktery rad vidim.
i kdyz jinak uz me to taky moc nebere :O))
o 20.06.2008, 07:42 | Dave1984
Děkujeme za pochopení a jestli se nám letos povede uspořádat MV tak to bude sraz, na který nikdo dlouho nezapomene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//vstup zdarma a prezentace nějaké stáje F1? :o)
o 20.06.2008, 10:33 | Midnite
No myslím že ani na minulý sraz se nezapomene... takže myslím že o takové překvapení nikdo nestojí.. A jestli teď napíšete že se bude dávat větší pozor na magory co jezdí ožralí tak proč to nebylo tomu tak už dřív, před tragédií?
o 20.06.2008, 10:44 | hoff
vstup zdarma???!!! no to si teda dovedu představit co tam bude za cajk . . .
o 20.06.2008, 11:25 | johanik
Vstup zdarma rozhodně nebude a oproti minulým srazům bude ještě navýšen...
o 20.06.2008, 12:30 | Mišell
Přesně tak,tušim že 500,- . Ale NP to zas trošku přehání:-)
o 20.06.2008, 13:48 | johanik
jj presne tak, vstup bude 500,- za auto
o 23.06.2008, 19:16 | Mr_xx
Opravdu bude to vstupné tak vysoké?
o 23.06.2008, 19:36 | H-Honza (M)
jo bude, diky bohu.
Aspon to odradi trochu ty socialni votuzery co se tam se svyma jebkama pak prohanej mezi lidma a napachaj pokazdy nejakou sracku.
Jestli se nepletu, tak na MV vzdycky sracku udelal nekdo, u koho kdyz jsem videl stav auta, tak jsem si rikal, jestli Sandymu stalo tech 300 za to sem takovyho zmrda s takovou jebkou pustit...
Sry jestli pouzivam silny slova, ale mam jeste zivej rocnik kdy me ometl ten kokot co pak zacal klickovat mezi pneu retardery coz vyustilo v jeho vylet do travy kde zvalcoval dva lidi spici ve stanu.
Proste tuning sraz v mensim meritku.
Kdo ma zajem, zaplati, vyssi vstupny vyrovna nizsi cisla projetych vozidel na brane. Min prace, vic klidu pro poradatele.
o 23.06.2008, 21:05 | Daryl (A)
h-honza: howgh !
o 25.06.2008, 16:54 | los-puntos
Mno já nevím :/
I když s touhle teorií souhlasím a jsem jen a jen pro, aby se to tam trochu sortilo tak se mi to zdá už docela dost.. Pokud si ale myslíte, že je to to jediný řešení.. Každopádně uvidíme až po sraze..

Nevím nemám zkušenosti s pořádáním srazů, ale co třeba mít pár detektorů alkoholu (nebo jak se tomu nadává) a namátkově večer kontrolovat řidiče a pokud někdo bude pozitivní tak ho okamžitě vykázat.. Těm co jde hlavně o bezpečnost a pohodu na sraze to vadit nebude a vztekat se budou jen násosky.. - jen můj názor, třeba to není realizovatelný..
o 25.06.2008, 22:02 | vinzek fa
no nevim nekoho sejmou zrovna v mimoni a kazdej z toho delate buh vi co je to snad na kazdym sraze kde se najde nejakej takovejhle dement co dela kraviny ja to neuznavam nemelo by to bejt ale deje se to vstupne 500 za auto neni nejak strasny vsak se vsude plati podobna castka a socialove jak tu nekdo psal tam stejne jedou protoze to sou lidi ktery na ten sraz setrej aby tam mohli bejt

problem tech srazu sou ty poradatele prijedes reknou ti jak bude bordel oznacej te nejakym kverem z barvou na mimoni bylo rano mraky aut voteckovanejch jak vanocni stromecek a byly tam jen nikde zadnej poradatel kerej by je vykop tak co
o 25.06.2008, 22:05 | škodovkář
hlavně se tam nesmí stát zase nákej průser to byly další v tahu
o 27.06.2008, 11:00 | Mišell
500,- za auto je ještě dobrý. Když by se to srovnalo s Tuzing festem,kde prej bylo 350,- za osobu... Podle mě je problém velkej počet lidí,ty pořadatelé tam nemaj šanci.
o 27.06.2008, 11:54 | Kapka (M)
2 Misell: to neni problem ve velkem poctu lidi...ale v poradatelích...musi byt tvrdší..koukni na Tynec..letos pres 7000 lidi a pohoda..krome jeden debilni partičky z Loun co tam blbnuli s tou skodovkou,kde se to resilo nakonec pres Policii
o 27.06.2008, 15:37 | doronel
Problém není v pořadatelích, ale v lidech samotných. Tolik kokotů pohromadě (v procentech vůči "normálním" návštěvníkům), jako na velkých českých srazech jsem nikde jinde neviděl :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3173 sekund.