Navštíveno 5065x

Pokud někdo z východních Čech nemáte co na práci, jedou se v Hronově závody do vrchu. Sice amatéři, ale i tak to bude stát za to.
[ Link ]
chtel sem jet taky ale cabria neberou :-(
Ale berou, kabria tam jeli dvě, Z3 a Dodge Viper. Teď jsem dorazil zpět. Nejvíc mě dostalo, že jsem včera vyjel na kopec, zaparkoval, vylezl z auta a první, koho jsem viděl, byl Johanik.
Jinak to ale stálo za houby, obě auta jsou v pí.. :-( Holt jsme si vybrali černý den.
no kamarad chtel jet s broukem kabrio stejne jako ja a kabrio nepovoleno :-(
Pak nechápu.

Johane, až dorazíš domů, pošli mi na mail adresu, má to přes třista mega, tak ti to pošlu poštou, nechce se mi to nikam nahrávat.
tak z nas udelali akorat kreteny... Supr. Neva pohar mam ze slusovix :-) nejela tam zlata 928 od porsche? :-)
No jo, ja byl taky v soku, první kdo mi prekazi při parkovani s platakem je Silverghost:-) Je fakt ze jsou tu ty 2 cabria, i kdyz je to tusim v pravidlech zakazano. Jinak je tu pohoda, dneska jedno erko na strese, jedna felda pomuchlana a docela pokoukani, uvidime jak dopadnem zitra :-)
Silverghost: OK, diky chlape, az dorazim, napisu
Luke: Porsche tu nejede snad zadny.
jj uz jsem s nim mluvil moc drahy startovny tak se na to vykaslal nastvali ho jak s kabriama tak se startovnym tak jel dom :-)
to si ze mě děláš prdel Johan... vysílal jsem pickupa. akorát ho složili, dojeli na start, něco v tom klepalo, tak se pilot bál a jeli zase domů mě se to moc nehodilo tak jsem nejel ale vědět že přijedeš tak jsem se ukázal dyť to mám co by šutrem hodil a zbytek dojel autem. jsou někde fotky?
Další? Já fotky mám, tak ti je můžu taky poslat. Ale je jich jen rozumné množství, i když je toho třista mega. Kdyžtak adresu do mailu.
silver : adresu mas v mailu od vcera :-)
Vím, ale nestíhám. Dnes to vypálím a pošlu, ve čtvrtek to máš doma.