Navštíveno 5080x

05.07.2008, 20:45 |
*DM* Sice jsem byl jen na sobotu,ale i tak hodnotím kladně.Počasí super,pár pěkných aut také přijelo,jak jsem tak chvíli koukal i sprinty byly slušný,takže se těším na další ročník.
jj ja byl uz od patku a spokojenost... Uspechy clenu tohohle fora na Tuning cupu: Luda DM 1.misto other scene Misa106 2. Miso oldies scene a Luke-Jeep 3.misto oldies scene ;-) u me spokojenost velika!

05.07.2008, 22:29 |
*DM* LJ:Velká gratulace,páč jak jsem koukal,byla u Vás vcelku silná konkurence

05.07.2008, 23:14 |
trlon taky gratulace. autíčka pěkný
na db Dragu byla pěkná umístění a vysoké hodnoty:-)))

06.07.2008, 14:18 |
stigi
Také hodnotím akci kladně, dobré prostředí, fajn lidi. Akorát noc ze soboty na neděli byla zajímavá, místní hospůdky jeli až do ranních hodin,tak se moc nespalo :-))
Tak nespalo se ani v patek ze :-))))
no já pořád slyšel lidi jak řvou a choděj kolem, bál jsme se o auto takže se pořád vykukovalo ze stanu zda vš OK :-))
my tvrdsi sme spali uprostred placu pro TC jen na zemi ve spacaku :-)))
Luke: tak to já si nemužu dovolit, páč bych byl hezky otlačenej, stačilo mě to na karimatce ve stanu a mám zase na dlouho vybráno :D
no to nesmis bejt looser a musisbejt pripravenej...
nafukovaci special matrackajeden spacakpod sebe jeden na prikryti, polstar dva maly polsarky a spaci slonik ;-)
:-)))

ty svine! pockej az stahnu fotke z iphone! :-)))
Luke: tak na nafukovací matraci bych se nevyspal vůbec kvůli páteři, ale stojí to za to občas takhle někde zustat na sraze, než po sraze zase domu cca 230km
nene mam takovou dobrou zadny komunisticky sragory... ja ale vetsinou zustavam na srazech jen z patka na sobotu... vyjkimecne na weekendovejch akcich typu macocha a krivonoska az do nedele
Luke-Jeep: cos ji rekl oskliveho ty bidniku. Podivej se jak si ji nastval :))))

08.07.2008, 09:32 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2008-07-08 09:33:25
ja ji nic nerekl jen sem hodinu hledal po arealu svoje veci kery mi pokradla z brouka :-D
EDIT: ja tam ale vlastne vubec nebyl :-D

08.07.2008, 10:13 |
-Tomas_217- | Upraveno: 2008-07-08 10:13:33
noo jen aby :-))
me je to jasny, ty si vlastne nikdy na zadnem srazu nebyl :)))
tak ta fotka je hodne kruta :-)))
synovec si chtel prohlednout nejakyho brouka,ale ten frajer furt kecal a kecal jinak cituju synovce ,,ta ma dobry kozy
co kecal? kdo kecal? jak kecal?
:-D
ty si se tam vykecaval asi hodinu -jsem te nechtel rusit ,to samy mishan jsem chtel pustit ty kickery a on taky nikde kurwa vylet 400km tam a zpet -)))
:-D jsi mel rusit :-))) ja sems tydlivej a plachej!
ja nerad rusim znas to nejsem na foru tak dlouho jak napsal jeden pan hmmmm
:-D no je pravda ze ty ses vlastne uplnej novacek no :-D woe

10.07.2008, 17:17 |
Kesam :-)

10.07.2008, 17:23 |
mishan | Upraveno: 2008-07-10 17:24:08
pepe689: kuaaa, ty si tam byl???? jeeeeej,tak to mě mrzí si měl napsat na forum, bych na tebe počkal, já valil v 13h pryč...kurnik, tak jindy no =o)
možná budu v Přerově 16.8. tak se mužem domluvit...
Luke říká: "má paní,jsem Váš otrok.Dělejte si se mnou co chcete" :o))
Fordik se v tom nejak vyzna :-))) a resi veci heslem podle sebe soudim tebe
Luke:to víš,u nás doma nevládnu já :o/
Slusky staly za to jako vzdy disko v sudu dobry , ovsem ten den prezit .... ajeje

Řekla bych, že to byl zase jeden z dobrých srazů :-))). Tahle fotka nad mým příspěvkem také nemá chybu. Když jsem viděla, jak Radimek spí v té židličce, tak jsem šla do kolen. Počasí vyšlo nádherně. Akorád ta cesta :-(, nj ze severu Čech je to trošku dálka.
Luke-Jeep: Tu Romanovu fotku hned sem, ať se pobaví všici, co to neviděli live :-))).
Tak já přidám ještě jednu za 10 sekund potom :-))

Luke-Jeep: tak nevim nevim, jak nám tohle vysvětlíš :-)?
Luke se tváří jako ta veverka z doby ledové :-)))) takové to "tzsss" :-D :-D
Luke:se ti nedivím,aspoň že ti necukalo něco jiného :o)
mishan:napsal bych co možná ještě,ale to bych dostal banána :-D
Luka už chvíli znám a až ho zase potkám,tak se schválně zeptám.Z oči do oči mi lhát určitě nebude :-)
ta slecna ma velmi silny charakter