Navštíveno 5214x

08.07.2008, 13:54 |
Alííí Super. Pak je pro mě rozhodnuto, co upřednostním... :o)
[ Link ]
daleko, blby prostredi, na prijezdovejch cestach sem uz dvakrat vysadil vejfuk atp...
no jo ale ta dálka stojí za to
Ale tak ja se sice pojedu podivat, pac to mam za rohem, ale nejak nechapu, jak kazdy z Mimone dela neca jako modlu :-) U nas kdyz se rekne Mimon, tak je to proste nejlepsi co muze bejt a jednou za rok vsichni na Mimon, ostatni srazy jsou pro ne maly, nezajimavy, ale nikdy na zadnym nebyly, no proste lehce nepochopitelny.
johaniku,ty asi nevíš, že Mimoň je nejvíc cool,jenom tam jezdí vopravdový tuneři a jen tam je největší odvaz na srazech v čr. Kam se podíváš tam stojí nějaká pecka,holky tam chodí s kozama div né ven. Na tenhle sraz prostě nic nemá :-) tak todle je názor jednoho mýho kolegy co vede v čb skupinku 5-6 tuning aut, mimon je pro ně bůh a na nějaký malý srazy nejezdí...
a nejezdí proto že šetří na to aby měly na Mimoň

08.07.2008, 17:26 |
Etien (M)
mno... jsem rád, že tam letos nepojedu a nebudu zasypán těma kozama div né ven :-)))
HERO: hezky si to napsal, tak to je vpodstate vsude :-)
Sice to mám kousek ve srovnání s jinými srazy, ale letos s klidným srdcem vynechám. Mimoň není sraz který by mě nějak lákal.

08.07.2008, 23:12 |
*DM* Asi se na chvilku juknu,ale jinak jako Johanik
Hero:Super
Johan: modlu z toho tady dělá spíš 13tiletý škodofkář, škodík, škodil nebo jak se ten vyznavač mega akcí jmenuje :-)

09.07.2008, 13:26 |
Rudi uvidim, jestli jo nebo ne

10.07.2008, 10:44 |
Váca velkej sraz nebo malej ,to je fuck...hlavně že máš kolem sebe lidi s dobrou náladou :-)) :-))

10.07.2008, 13:02 |
hoff H.E.R.O. jj,je to tak. . .
Jinak me osobne se Mimon zamlouva jen tim, ze si vystojim dobrej flek na ranveji a celej den cumim na sprinty. A dokud je videt,pryc odtud neb se nenecham od nejakeho vozraleho radobytunera prejet. A jelikoz z jihu je to daleko a s kvantitou se horsi kvalita, uz jsem tam temer dva roky nebyl. . .a asi jen tak nebudu. Skoda, bejvalo to lepsi.

10.07.2008, 17:15 |
Kesam Já jedu :-)
TO KES@M:doufám že pojedeš s fiestou od nás pojede jedno bravo možná dvě a jedno fávo

12.07.2008, 15:28 |
X-sat (M)
Jsem rád, že jsem zažil počátky mimoňských válek - to byla bomba jiná. Teď už tyhle megaakce nemusím...
Este sem tam nebyl a budu v tu dobu pravdepodobne na machaci tak to je celkem kousem tak se tam asi prijedu podivat