Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > 13. XS-CarNight "The Underground Show"

o Navštíveno 4577x o
o 16.09.2008, 00:42 | ...moody..
V sobotu se v Drážďanech, v místním nákupním středisku, konala velká noční tuningová show. Akce tohoto typu pro mne byla velkou výzvou a tak jsem se v podvečer vydal společně s dalšími členy výpravy (Michal, Trawerza a Mely) a za statečného udávání cestovního tempa MiniMikem - a že mu ten Miník upaluje J - do Drážďan.
Před sedmou večerní jsme opustili dálnici A17 a již krátce za sjezdem jsme věděli, že akce předčí naše očekávání - na příjezdových cestách a v okolí nákupního střediska jsme již mohli oči nechat na parádní práci německých tunerů. Po absolvování příjezdové kolony a po průjezdu bránou, kde byla zkontrolována nálepka na voze a každému členovi posádky páska na ruce, jsme se ocitli na venkovním parkovišti nákupního centra. Hluk z jeho podzemních útrob již dával tušit, co nás čeká. Dlouho jsme neotáleli a nabrali směr do prvního podzemního podlaží, kde jsme i s MiniMikem zaparkovali naše auta.
Do oficiálního začátku (20:00) 13. XS-CarNight "The Underground Show" zbývala půlhodina a nám bylo jasné, že až do samotného konce akce (hodina po půlnoci) se nudit nebudeme. Do té doby jsem měl tedy co dělat, abych se pokusil zachytit vše, co nějak zaujalo a že toho málo nebylo. Srazu dominovaly samozřejmě všemožné typy "fauvéček", zahanbit se ale nenechaly ani vozy dalších německých automobilek, japonské kárky, našly se i nějaké Škodovky a mnoho dalších značek včetně dvou dalších Miníků, jednoho Moskviče či jiných perliček - prostě od všeho něco - ať se jednalo o značku vozu, jeho stáří či o styl úprav.
V místě konání bylo vyhrazeno i místo pro 150 VIP vozů. Pro návštěvníky akce byl přichystán i bohatý doprovodný program (např. erotická myčka, vystoupení bikerů či low-rider show) a noční oblohu rozjasnil také ohňostroj. Jelikož jsem se ale nemohl rozpůlit, či dokonce rozčtvrtit, v naší galerii fotografie z těchto doprovodných akcí nenaleznete - nemyslím si ale, že by to bylo nějak na škodu.
Co pokládám za veliké plus, je, že i přes chladné venkovní počasí bylo v garážích příjemné teplo. Naše obavy z chladného vzduchu tedy vzaly rychle za své. Do vozu jsme tedy kolem půl druhé ranní, kdy byly garáže již téměř prázdné, usedali zahřátí a plni dojmů z parádní noční akce a pomalu jsme nabírali směr ku Praze. V tu dobu měl před námi MiniMike v návratu zpět k domovu již téměř dvouhodinový náskok, sraz opustil krátce před půlnocí. Nyní nechme ale mluvit samotné fotografie.

Fotografie: [ Link ]

foto k příspěvku  od ...moody..

o 16.09.2008, 12:41 | X-sat (M)
Pěkný report!
o 16.09.2008, 19:26 | ...moody.. | Upraveno: 2008-09-16 19:26:52
díky ;)
na to, že je to sesmolený docela narychlo, tak jsem spokojenej celkem i já jakožto autor :)
o 20.09.2008, 19:14 | Kesam
No jo tam je jina uroven a berou jine prachy kary fakt pekny.
o 20.09.2008, 20:40 | TROY
kesame
vo penězích to není ! Hodně těch kluků jsou lakoši mechanici atd
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4989 sekund.