Jelikož to asi komplet s organizací zůstane na mě, tak mám pro Vás pár info...
Od hotelu neočekávejte žádný luxus, nebude to první třída, spíš horší druhá třída, ale jde o přespání na dvě noci. Hotel vychází na ty dvě noci se snídaní na cca. 1600 Kč, den odjezdu bohužel snídani nestihneme, jelikož už v 6 ráno budeme v autobuse směr letiště. Jinak celkový počet účastníků je 19. Ještě čekám na potvrzení účasti toho 19tého člověka, pak potřebuju závazné potvrzení účasti od Tomase 217, jestli mám počítat s hotelem i pro něj...
Jedná se o 3 x 4lůžkový pokoj, to jest 12 lidí a poté 2 x 3lůžkový pokoj, což je 6 lidí, to jest celkem 18, uvidíme co ten další člověk, jestli potvrdí účast, budu muset zarezervovat ještě jeden dvoulůžák.
Opravdu nečekejte luxus, v každém pokoji je sprcha, WC a čisté postele, hotel jsem letos už jednou absolvoval, snídaně byla dobrá, v anglickém stylu, narazil jsem tam na českou obsluhu. Hotel patří indům nebo komu, ale to je fuk, přespalo se tam dobře.
Platba hotelu se provádí cca. 15% zálohou předem, čili až budu mít potvrzeny všechny účastníky, udělám rezervaci a napíšu Vám, kolik je potřeba poslat na můj účet, abych to mohl rezervovat. Zbytek se doplácí v hotelu v HOTOVOSTI.
V Angli se prosímvás platí LIBRAma, takže kdo nemáte, prosím, rozměnte si na libry, eura nejsou akceptovány, v okolí hotelu je dost směnáren pro pozdějí rozměnění, ale hotovost mějte raději u sebe, další možností je platba kartou, ale jak píšu, hotovost je hotovost...budete potřebovat cca. 100 liber v hotovosti (z toho 50 liber na hotel, zbytek Vám zůstane na metro, vstupy, hospodu ... to je na Vás)
Dále prosímvás budu od VŠECH potřebovat celá jména, čísla pasů (občanek pokud nemáte pas) a také platnost do u těchto dokumentů. Je to kvůli online check-inu u ryanairu, chtějí to na palubní vstupenku, kterou budu já dělat. Takže průběžně prosím na mejla posílat tyto údaje:
jméno
příjmení
číslo pasu (občanky)
platnost do u výše zmiňovaného dokladu
Palubenka bude vypadat viz obrázek, jednu dostanete na cestu tam, jednu na cestu zpět. DŮLEŽITÉ!! OPATRUJTE PALUBENKU JAK OKO V HLAVĚ, BEZ NÍ SE NEDOSTANETE DO LETADLA!!! Stejně tak pasy, doklady, karty a vše ostatní, nikdy nic nedávejte z ruky!
Další věcí je transfer. Letiště v Altenburgu je malé, autem se dá parkovat přímo na letišti, poplatky jsou následující:
[ Link ] za tři dny stání auta to vychází cca. 21€, což mi přijde naprosto v klidu. Já osobně pojedu Seatem, nemám přesně vyhrazeno kdo pojede se mnou, takže defakto mám z Karlových Varů 4 místa volná. Cestu do Altenburgu doporučuji přes Karovy Vary, Jáchymov a Boží Dar, mapy.cz ukazují cestu z Prahy nahorů přes Ústí, ale cesta je podstatně delší. Můžete samozřejmně jet se mnou a můžeme vyrazit z Karlových Varů v koloně, což není problém. Autobus nebo minibus zajišťovat nebudu, myslím, že jsme schopni odjet společně a nějak se domluvit kdo kdy s kým a jak. Trasa odemě je následující, trvá cca. 2,5 hodiny:
[ Link ] je potřeba být na letišti okolo 11 hodiny dopolední nejpozději!!! Letadlo odlétá ve 12.50, let trvá lehce přes hodinu.
To je zatím asi odemne vše, jakmile budu vědět, kolik nás přesně letí budu podávat další info!
Londýnu zdar! TheTimo