Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > AHC akce Londýn - informace o hotelu, platby, rezervace...

o Navštíveno 6759x o
o 22.09.2008, 09:28 | TheTimo
Jelikož to asi komplet s organizací zůstane na mě, tak mám pro Vás pár info...

Od hotelu neočekávejte žádný luxus, nebude to první třída, spíš horší druhá třída, ale jde o přespání na dvě noci. Hotel vychází na ty dvě noci se snídaní na cca. 1600 Kč, den odjezdu bohužel snídani nestihneme, jelikož už v 6 ráno budeme v autobuse směr letiště. Jinak celkový počet účastníků je 19. Ještě čekám na potvrzení účasti toho 19tého člověka, pak potřebuju závazné potvrzení účasti od Tomase 217, jestli mám počítat s hotelem i pro něj...

Jedná se o 3 x 4lůžkový pokoj, to jest 12 lidí a poté 2 x 3lůžkový pokoj, což je 6 lidí, to jest celkem 18, uvidíme co ten další člověk, jestli potvrdí účast, budu muset zarezervovat ještě jeden dvoulůžák.

Opravdu nečekejte luxus, v každém pokoji je sprcha, WC a čisté postele, hotel jsem letos už jednou absolvoval, snídaně byla dobrá, v anglickém stylu, narazil jsem tam na českou obsluhu. Hotel patří indům nebo komu, ale to je fuk, přespalo se tam dobře.

Platba hotelu se provádí cca. 15% zálohou předem, čili až budu mít potvrzeny všechny účastníky, udělám rezervaci a napíšu Vám, kolik je potřeba poslat na můj účet, abych to mohl rezervovat. Zbytek se doplácí v hotelu v HOTOVOSTI.

V Angli se prosímvás platí LIBRAma, takže kdo nemáte, prosím, rozměnte si na libry, eura nejsou akceptovány, v okolí hotelu je dost směnáren pro pozdějí rozměnění, ale hotovost mějte raději u sebe, další možností je platba kartou, ale jak píšu, hotovost je hotovost...budete potřebovat cca. 100 liber v hotovosti (z toho 50 liber na hotel, zbytek Vám zůstane na metro, vstupy, hospodu ... to je na Vás)

Dále prosímvás budu od VŠECH potřebovat celá jména, čísla pasů (občanek pokud nemáte pas) a také platnost do u těchto dokumentů. Je to kvůli online check-inu u ryanairu, chtějí to na palubní vstupenku, kterou budu já dělat. Takže průběžně prosím na mejla posílat tyto údaje:

jméno
příjmení
číslo pasu (občanky)
platnost do u výše zmiňovaného dokladu

Palubenka bude vypadat viz obrázek, jednu dostanete na cestu tam, jednu na cestu zpět. DŮLEŽITÉ!! OPATRUJTE PALUBENKU JAK OKO V HLAVĚ, BEZ NÍ SE NEDOSTANETE DO LETADLA!!! Stejně tak pasy, doklady, karty a vše ostatní, nikdy nic nedávejte z ruky!

Další věcí je transfer. Letiště v Altenburgu je malé, autem se dá parkovat přímo na letišti, poplatky jsou následující:

[ Link ]

za tři dny stání auta to vychází cca. 21€, což mi přijde naprosto v klidu. Já osobně pojedu Seatem, nemám přesně vyhrazeno kdo pojede se mnou, takže defakto mám z Karlových Varů 4 místa volná. Cestu do Altenburgu doporučuji přes Karovy Vary, Jáchymov a Boží Dar, mapy.cz ukazují cestu z Prahy nahorů přes Ústí, ale cesta je podstatně delší. Můžete samozřejmně jet se mnou a můžeme vyrazit z Karlových Varů v koloně, což není problém. Autobus nebo minibus zajišťovat nebudu, myslím, že jsme schopni odjet společně a nějak se domluvit kdo kdy s kým a jak. Trasa odemě je následující, trvá cca. 2,5 hodiny:

[ Link ]

je potřeba být na letišti okolo 11 hodiny dopolední nejpozději!!! Letadlo odlétá ve 12.50, let trvá lehce přes hodinu.

To je zatím asi odemne vše, jakmile budu vědět, kolik nás přesně letí budu podávat další info!

Londýnu zdar! TheTimo

o 22.09.2008, 09:29 | TheTimo
Takto vypadá online check-in - neboli palubní vstupenka, její nedílnou součástí je pas (občanka)

foto k příspěvku  od TheTimo

o 22.09.2008, 09:34 | TheTimo
Pohled na vstup na letiště...

o 22.09.2008, 09:34 | TheTimo
...takto budeme nastupovat do letadla...

o 22.09.2008, 09:35 | TheTimo
...transfer z letiště do centra, to je jak se platilo 500 kč na hlavu, autobus samozřejmě luxusní :o)...

o 22.09.2008, 09:35 | TheTimo

o 22.09.2008, 09:36 | TheTimo
pokoj v hotelu, žádný luxus, ale na přespání stačí, stejně budeme furt v trapu...

o 22.09.2008, 09:36 | TheTimo
a typická anglická snídaně

o 22.09.2008, 09:45 | TheTimo
Takže aktuální seznam 100% potvrzených účastníků:

Ondřej Timko
Vladimír Bureš
Petr Bureš
Miroslav Stodola
Jakub Sloup
Lukáš Karásek
Žaneta Rejfková
Josef Melkes
Jana Solařová
Kamil Fabian
Jan Rod
Tomáš Kapín
Monika Kapínová
Petr Lupták
Karel Konrád
Marian Matlák
Jaroslav Šturma
Marcela Šturmová

Poslední na koho se čeká s hotelem je Tomas 217, poté začnu rezervovat a poprosím Vás o částku na rezervaci, tu se včas dozvíte...
o 22.09.2008, 12:45 | Q
o.k.
o 22.09.2008, 15:46 | DJ_Felda
o.k. Cekam na dalsi instrukce dle velitele posadky.
o 23.09.2008, 08:25 | Mila
Timo - *MiloSlav Stodola* :-P díky
o 23.09.2008, 08:32 | TheTimo
já vím Mílo, překopíroval jsem si seznam z toho posledně, rezervace je správně...
o 23.09.2008, 10:49 | TheTimo
Takže pár info o platbách...

Platba Londýn transfer z/na letiště:

Ing. Vladimír Bureš
Petr Bureš
Tomáš Kapín
Monika Kapínová
Petr Lupták
Ing. Karel Konrád
Jan Rod
Kamil Fabian
Josef Melkes
Jana Solařová
Marián Matlák
Jaroslav Šturma
Marcela Šturmová
Žaneta Rejfková
Ondřej Timko
Lukáš Karásek

Neplaceno:

Jakub Sloup
Miloslav Stodola

prosím tyto dva pány o urgentní platbu, pokud byla již odeslána, berte to za bezpředmětné...
o 23.09.2008, 10:54 | TheTimo
Platba Londýn záloha na hotel:

Josef Melkes
Jana Solařová
Jan Rod

Neplaceno:

Ing. Vladimír Bureš
Petr Bureš
Tomáš Kapín
Monika Kapínová
Petr Lupták
Ing. Karel Konrád
Kamil Fabian
Marián Matlák
Jaroslav Šturma
Marcela Šturmová
Žaneta Rejfková
Ondřej Timko
Lukáš Karásek
Jakub Sloup
Miloslav Stodola

prosím tímto také o urgentní platbu, abych mohl zarezervovat hotel...
o 23.09.2008, 10:56 | TheTimo
Dále Vás prosím o celá jména, čísla pasů (občanek pokud nemáte pas) a také "platnost do" u těchto dokumentů. Je to kvůli online check-inu u ryanairu, chtějí to na palubní vstupenku, kterou budu já dělat. Takže prosím na mejla posílat tyto údaje:

jméno
příjmení
číslo pasu (občanky) - raději 2 x překontrolujte!!
platnost do u výše zmiňovaného dokladu - raději 2 x překontrolujte!!
o 23.09.2008, 10:57 | TheTimo
platný mail mám pod nickem...
o 23.09.2008, 15:52 | TheTimo
Takže platby se mají k dnešnímu dnu takto:

Platba Londýn autobus - všichni komplet zaplatili...

Ing. Vladimír Bureš
Petr Bureš
Tomáš Kapín
Monika Kapínová
Petr Lupták
Ing. Karel Konrád
Jan Rod
Kamil Fabian
Josef Melkes
Jana Solařová
Marián Matlák
Jaroslav Šturma
Marcela Šturmová
Žaneta Rejfková
Ondřej Timko
Lukáš Karásek
Jakub Sloup
Miloslav Stodola

Josef Melkes
Jana Solařová
Jan Rod
Jakub Sloup
Miloslav Stodola
Ondřej Timko
Petr Lupták

Neplaceno, resp. platba zatím neobdržena:

Ing. Vladimír Bureš
Petr Bureš
Tomáš Kapín
Monika Kapínová
Ing. Karel Konrád
Kamil Fabian
Marián Matlák
Jaroslav Šturma
Marcela Šturmová
Žaneta Rejfková
Lukáš Karásek
o 23.09.2008, 15:54 | DJ_Felda
Vse jiz odeslano
o 24.09.2008, 10:09 | TheTimo
Takže hotel máme aktuálně takto:

Josef Melkes
Jana Solařová
Jan Rod
Jakub Sloup
Miloslav Stodola
Ondřej Timko
Petr Lupták
Žaneta Rejfková
Ing. Karel Konrád
Kamil Fabian

Ing. Vladimír Bureš
Petr Bureš
Tomáš Kapín
Monika Kapínová
Marián Matlák
Jaroslav Šturma
Marcela Šturmová
Lukáš Karásek
Ing. Tomáš Staněk
o 24.09.2008, 11:47 | TheTimo
!!!!!!!!!! D Ů L E Ž I T É !!!!!!!!!!

Prosím o celá jména, čísla pasů (občanek pokud nemáte pas) a také "platnost do" u těchto dokumentů. Je to kvůli online check-inu u ryanairu, chtějí to na palubní vstupenku, kterou budu já dělat. Takže prosím na mejla posílat tyto údaje:

jméno
příjmení
číslo pasu (občanky) - raději 2 x překontrolujte!!
platnost do u výše zmiňovaného dokladu - raději 2 x překontrolujte!!

Daryla, konnyho a DJ_Feldy se netýká, od těch už údaje mám!!!
o 24.09.2008, 14:05 | TheTimo
Dámy a pánové, mám pro Vás další informace ohledně hotelu.

Hotel máme kompletně zarezervovaný, celkem je členů výpravy 19, posledním, který má individuální dopravu do Londýna je Tomas 217.

Prosím ty, kteří ještě nezaplatili 270 korun za hotel, nechť to provedou urgentně, platil jsem to ze svého, díky.

odkaz na hotel: [ Link ]

V hotelu budeme mít:

2 x 4lůžkový pokoj
3 x 3lůžkový pokoj
1 x 2lůžkový pokoj

Platba za hotel na místě bude 42 liber na hlavu, takže prosím mějte u sebe dostatečný počet liber, protože to budu vybírat od každého na místě a KEŠ! V případě jakéhokoliv dotazu mi klidně pište na mejla pod nickem nebo volejte na tel. taky pod nickem...
o 25.09.2008, 07:34 | TheTimo
Další důležité info!

Máte cestovní pojištění ? Pokud ne, doporučuji RAZANTNĚ si ho sjednat, třeba online, nikam nemusíte chodit, tuhle věc nechám individuálně na každém z Vás, ale fakt to doporučuju, něco se pos*ere a pak se z těch léčebnejch výloh zblázníte...Já mám cestovní ke kreditce a platím si ho celoročně, ale kdo nemá, tak se dobře sjednává třeba u Uniqy nebo u Český online...
o 25.09.2008, 07:37 | TheTimo
Takže hotel máme aktuálně k 25.9.2008 takto:

Josef Melkes
Jana Solařová
Jan Rod
Jakub Sloup
Miloslav Stodola
Ondřej Timko
Petr Lupták
Žaneta Rejfková
Ing. Karel Konrád
Kamil Fabian
Ing. Vladimír Bureš
Petr Bureš
Tomáš Kapín
Monika Kapínová
Marián Matlák
Jaroslav Šturma
Marcela Šturmová

Lukáš Karásek - je mimo ČR, asi dojde k osobnímu předání
Ing. Tomáš Staněk - dodatečný cestující, asi viz. L-J :o)
o 25.09.2008, 11:15 | -Tomas_217-
jj diky. Timo je ale kluk sikovna :)penizky poresim, uz se tesim :o)
o 25.09.2008, 16:33 | DJ_Felda
-Tomas_217-: Nejsi sam kdo se tesi. Ja se tez tesim. Jen doufam,ze bude mit Alzbeta dost kafe.Pry nam to Timo u ni zaridil :-)))
o 25.09.2008, 19:25 | -Tomas_217-
tak bezva uz se tesim na pokec s Alzbetkou :D
o 25.09.2008, 20:22 | TheTimo
wolowé :D
o 25.09.2008, 21:12 | Route88
technicka... je tu nekdo kdo se mnou chce spat na pokoji nebo mam s manzelkou 2-luzak?
o 25.09.2008, 21:15 | TheTimo
R88, R88ová, SG - 1 pokoj :D
o 25.09.2008, 21:16 | SilverGhost
Ne, já s ním spát nechci. Radši půjdu na nádraží na lavičku.
o 25.09.2008, 21:25 | TheTimo
ok, tak budou mít dvoulůžák ;o)
o 25.09.2008, 21:27 | Route88
TT: Jaky jsou tam steny?? Je klidne mozny, ze me v noci bude recepcni s hrsti bankovek v ruce prosit abych opustil hotel :-)))
o 25.09.2008, 21:30 | DJ_Felda
Route88: Treba te nekdo muze doplnovat a nebudes v tom sam :-)))
o 25.09.2008, 21:45 | Q
hm, viděl bych to tak, že route dostane roubík.... :-)
o 25.09.2008, 23:00 | Route88
DJ: ja nechrapu, ale jak o me kazdej okolo lze, tak mi to uz pomalu vsugerovali...

Q:nedelam to schvalne, navic si myslim, ze roubik by nepomohl... Vis jak to dopadlo na trnkobrani? 1. den pokoj, 2. den chodbicka :-/ pritom Rosta a Dvorka chrapali jak protrhnuty, ale ne, zase vsechno jen ja...
o 25.09.2008, 23:48 | TheTimo
R88: stěny jsou zděný :D tak to snad bude ok :D
o 26.09.2008, 08:44 | TheTimo
Důležité info!!!

Cestovat je možno pouze s příručním zavazadlem do 10kg!!! To jest tzv. kabinovka, nic do podpalubí, žádná velká bagáž!!! To jen pro připomenutí...
o 26.09.2008, 15:38 | DJ_Felda
Route88: No ja te zatim neslysel,takze asi to bude jedna baba povidala.Navic kdyz se spi tak se spi a nema se poslouchat chrapani,ze?? :-))))

Timo: Jeste bych asi napsal,co se jeste tyce tekutin a ostatni veci.Mozna by to nebylo od veci.Ja to narvu do igelitky :-)))
o 26.09.2008, 16:58 | TheTimo
tekutiny max. 1000ml po 100ml částech v plastové přepravce /igelitové s uzavíráním...
o 29.09.2008, 10:15 | TheTimo
Důležité info pro všechny!!! Prosím do mejlu datumy narození cestujících, den, měsíc a rok, nutné k check-inu !!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3768 sekund.