Navštíveno 4755x

Takže prosímvás, je potřeba booknout (zarezervovat) hotel, částka na rezervaci dělá 270Kč na hlavu a zbytek, to jest cca. 1330Kč se bude doplácet v hotelu v librách, to Vám ještě přesně napíšu kolik to bude na hlavu. Nyní Vás ale prosím, abyste mi urgentě poslali na účet těch 270Kč na hlavu, protože z vlastního to teď nedám dohromady, tak ať nám nikdo hotel nevyfoukne.
Londýnu zdar - TheTimo
č.ú. 1489189033/0800
částka: 270,- Kč
zpráva pro příjemce AHC Londýn, já si to pak už roztřídím
hned posílám 2x 270,- :-)
Escudo + Escudova - zaplaceno
sakra pravá ruka neví co dělá levá :o)
tak hlavně to nepošlete celkem 4x :o))))))))))))))
tak prý už posláno :-) 2x 270,-

23.09.2008, 10:54 |
Daryl (A)
Odeslano
minizaba: píšu si ;o)
jinak autobus zaplacen za všechny, i za hříšníky, od kterých očekávám platbu! ;o)
platba za hříšníky komplet přijata!
takže ami gou houm ................. london definitivně beze mě :(
předevčírem sem zcela náhodně zdetekoval že nemám OP na 10 ale z neznámýho důvodu mám tu samou co osataní na 5 let takže vyřízení našima úřadama je do 30dnů a nelze připlatit za spěšný , pas sem zjistil ted že prošel a spěšný vyřízení je 15dnů takže k ničemu . . . . . .
občanku sem měl přes rok propadlou a za tu dobu sem jí vytahoval aspon 3x na PČR a párkrát na nějaký smlouvy nebo tak něco a nikdo mi neřek že je prošlá . .. . .
takže se tam mějte hezky a někdy příště :)
myslíš že by se ten pas nestihnul ?! byla by to škoda!!!

24.09.2008, 20:38 |
empiK (M)
Pas jde do 24 hodin, na to se vymluvit neda :-)
tak super, jestli to opravdu jde tak tim líp .. . .
zejtra skáču na úřad a uvidíme co mi orgán řekne :)
já sem čet ne mvcr že 15/30dní
OT: Michale jak se těšíš? Kdyžtak ICQ ;o)

24.09.2008, 22:55 |
clown za nas platil Q, posilam cisla obcanek do mailu :o)
chtěl bych mít 2hod pauzu a pak hodinu práce. . . . . .dneska sem tam byl přes dvě hodiny a nedostalo se na mě , zejtra pracujou pár hodin tak se tam zkusim dostat jinak až v pondělí :)
Nismo: Zkus udelat vse pro to,aby to vyslo.JInak mas velky cerny puntik a 10ti lety zakaz pozivani palacinek :-))
já se fakt snažim neboj :) ale znáš úřady ;-)))
N.P: nekecej a snaz se :)kdyztak to podmazni :)))
tak podmáznout se to musí to dá recht :D
Tak Nismo,sup sup.At to lita. Jinak mej na pameti,co jsem ti napsal vyse. Nekteri na to uz doplatili,ze me neposlechli. :-)))
děláš jako bych neuměl udělat palačinky :) taky bych je pak moh vyrábět já, dělat je lepší a přebrat ti klientelu :-p

26.09.2008, 10:37 |
clown Nismo ... a pak nam reknes, kde si je koupil :o)))
Nismo: Tak schvalne. Udelej palacinky a ja udelam palacinky a nekdo bude delat porortu a posoudi,kdo je umi lepsi :-)))))
clown: Kdyz to nerekne,tak to z nj vymlatime :-)))
btw: Musime toho nechat,protoze se prispevek ubira jinym smerem,nez byl zamer a muze se stat,ze to budbude promazano nebo zamceno nebo smazano.Kdyztak psat do odkazu.
nemuzu si odpustit, hlasim se do poroty :D
N.P:tak jak si postoupil s urady?