Navštíveno 6853x

Kdo pojede? Řikali jsme si s pražskejma, že by to nebylo zlý, někdo určitě pojede jako řidič, někdo se vyspí u nás, sice trochu omezenější počet míst, ale posledně jely 2 auta zpět na Prahu...Hm? Předtim můžeme někam sednout

30.10.2008, 20:29 |
clown do takovy prd... :o))))) ????
nevim, jedu zitra decin a zpet, uvidim jak z tobo budu na prasky :o)) nic neslibuju
Coze???? To misto neznam.Sice je na mape a dokonce i je tu videt,ale nevim kde to je.Ja znam jen par vesnic v okoli Prahy a trosicku malinko i Londyn a to je asi tak vse. :-)))))))))))
Taky uvidim jak a co bude v praci. Mame tam ted vedeni budouciho zamestnavatele a do toho vseho mam v praci firmu,ktera neco predelava a ja celou akci mam pod vedenim.Uvidim,ktera prazska sebranka tam pojede :-))))
jen upozorňuju že se jedná o příští pátek :o) nikoliv zítra
Escudo,ja vim,ale mam v praci docela husto a chodim domu jak kdy.Treba i ve 22:00 hodin.Jinak nemam zadnou pripominku.Termin je v dostatecnem predstihu.
DJ_Felda: šak to bylo na klauna :o)
BTW - pro ty, který nebudou líný bych mohl eventuelně mít jednu kulturní vložku :o)
Escudo: ok. Zatancis nam v narodnim kroji???? :-)))))))

31.10.2008, 10:18 |
Smrada (M)
To zni dobre.

31.10.2008, 10:38 |
Q a proč ne - budeme
ale jo proc ne, pokud mi do toho nevleze nic zavaznejsiho :)

31.10.2008, 13:18 |
Alííí V Huti jsem byl dřív pečenej - vařenej každej pátek. Chodily tam dobrý ženy z Berounska, ale ted je Huť zabitá, a všechno to chodí k nám do Žebráka... :o)
Jo, a někdy před 8 lety jsem tam dostal pěkně na držku... :o))))
Kdo tam má hrát? V programu maj jen dnešek...
[ Link ] 
Alí: to netušim a věřim že v naší bandě to nebude úplně důležitý, tahle diskotéka je vždycky o lidech, jaký si to uděláš, takový to máš, jako sám bych tam asi nikdy nešel, vždycky to chce v chumlu :o) no a na držku už jsem tam dal taky :o))) a když jsem byl hodně mladej, tak málem i dostal
lepsi mozna disko, nez EMO, scene a podobny exemplare ;)
lepší nic než něco z toho :))

31.10.2008, 18:54 |
clown michal smsmsm .. to rika ten pravej ..
ten metloš co posloucha tvrdacky Nightwish :o))
clown: Hehehe.Vzdyt zmenil i image kvuli tomu :-)))))))
Osmsaak?:) skoda ze v patek jinac bych se stavil na cvrcka..:(
No poodhalím Vám kulturní předehru pro t y co budou chtít...
Dejmetomu kolem 8. hodiny večerní by mohl být sraz na Dobříši s tim, že někdo může přijet klidně v 7, nebo později, setkání kdekoliv, domluva po telefonu, pokud někdo bude chtít dokoupit zásoby alkoholu, doporučuju dorazit do půl 8. Pak se usadíme v baru na náměstí, v cca 9 - 9:30 se dobrodružnější část oddělí a půjde pěšky přes Anglický park, který patří k zámku, do Hutě, cestou samozřejmě patřičné zásoby, cesta je asi 4-5km, neni to žádnej extrém, mezi mejma 15-18 rokama byla cesta do hutě jakejsi pravidelnej rituál, takže prosím neznevažovat, kdo nezažil, nepochopí :o) zbytek bude asi do 22:00 v baru a pak se taxíkem přemístí do baráku mojí sestry, kterej je asi 150m od diskotéky, tam se všichni sejdeme a pak pudem dál. Garantuju že cesta přes park stojí zato a že na druhym konci už budeme sakra v náladě :o)
.

03.11.2008, 12:24 |
Q já řidič, já nešlapat... :-)
jeste nevim jak to budu mit s dopravou, jestli se k nekomu pricpu nebo pojedu po vlastni ose, ale trip anglickym parkem bych mozna dal :o)

03.11.2008, 12:51 |
Smrada (M)
Jako Q ja nemohu chodit, me to doktor kvuly nadvaze zakazal :)))

03.11.2008, 14:20 |
clown Smrada :o))

03.11.2008, 15:20 |
Smrada (M)
A Ty sasku bud taky zticha :-)))))))))))))))

03.11.2008, 15:34 |
clown nahodou good ..
mam 110 .. jsem taky nemocnej :o)))
Ja pokud pojedu,tak mozna pujdu pres park,pokud me nebudou z prace bolet nohy.Kdyztak si pak vlezu nekomu na zada :-)))))

03.11.2008, 15:52 |
clown Felda vleze nekomu do tramvaje :o))
teda vy jste ale lenosi :)
pěšky by zatim nejspíš šli:
Escudo
DJ_Felda
Tomas_217
Beda
kamarád Lukáš
kdo dál? Někdo od Q? :o)
Qecko urcite, po londyne behal jako kamzik tak at se nedela :D
ten kousek na podpatkách dám, ne? :D
minizaba: jasný, takže žába je další :o)
Escudo: Pokud me nebudou bolet nohy.Jinak si vlezu nekomu na zada.Prece jen jsem uz starsi pan :-))))))
btw: Ja vim,jak nalakat na pesi turu :-)))
sel bych, dokonce mozna budu i v praze :-D ale bude chystacka na sobotni transmission takze asi ne-e ale mohl by bejt nejakej vetsi srazek .. nekde .. vokouk ych nejakou tu hudbu at je inspirace :-D

03.11.2008, 20:15 |
Beda Pockej Escudo ses posral ne? Ja sel naposled pesky za krale klacka :o)))))) Tohle jsem ti urcite nemohl nikdy slibit

04.11.2008, 09:43 |
Alííí Vypadá to zajímavě... Že bych v pátek zavítal do Hutě (bez tý pěší tůry samozřejmě, nejsem sebevrah...)
Už jste zjistili, kdo tam má hrát?
Moravanka :o) netušim, maji nějaku akci 100 piv a 100 panáků zdarma, kterou si ovšem rád nechám ujít :o)
Escudo: a bude se zase přelejzat zeď a hrát fotbal s petkou?
vzhledem k tomu že věřim že nás tentokrát zbyde víc, tak by to mohlo bejt zábavnější :o) a jestli se tam bude někdo s někym hádat jak je dobrym zvykem, tak jede prvnim autem dom!
Huť znám, párkrát jsem tam už byl. Mám to tak 30km tam. Ale disko mě už moc nebere no,škoda..

06.11.2008, 12:05 |
Syrup tyjo, a ja myslel ze do Hute jezdej jenom vidlaci z tech okolnich vesnic :-D no to cumim! vzdycky jsem se smal segre, ktera tam v tech 14ti jezdila, pac tam mame kousek chatu :-)
escudo:myslim,ze sme si to vcera vysvetlili a v pohode :o) Co zuby?
Fordik: samozřejmě :o) zuby v poho, ale ty rozvrtaný dásně se budou muset pořádně dezinfikovat zejtra
Syrup: hele za mejch mladších let se tam sjížděly celý střední čechy, ono v Praze je toho sice hodně, ale disko typu Kozárovice, Huť a podobně zas tak moc ne

06.11.2008, 13:28 |
Alííí Escudo: Přesně tak, v letech 1999 - 2002 neexistoval pátek bez Hutě, já to pamatuju. Natřískáno, pěkný baby z blízkýho i dalekýho okolí (Příbram a Beroun byli bez konkurence)...ale už jsem tam dlouho nebyl, tak nevim jak aktuálně.
Uvidim jak se mi bude chtít, možná bych i dorazil...na pátek zatím nic nemám.
Alííí: nedělej Zagorku a koukej dorazit. máš to kousek :)

06.11.2008, 15:28 |
Alííí mini: Ty tam zas budeš ? ? ? ?
Alííí: tak to sme se tam krásně míjeli :o) přidej se

06.11.2008, 16:42 |
Alííí Uvidíme, asi jo.
Takže sraz na náměstí v baru = COCTAIL BAR ?
Alííí: hele asi budeme muset do Domina, jinam se nás tolik v pátek v životě nevejde, kdybys nevěděl co je domino, tak je to pod Hotelem Heinz u světelný křižovatky :o)
Lidi, jede tam někdo z Prahy autem a měl by jedno místo volné?Nepodařilo se mi nic sehnat a moje auto je jaksi nemocné :o( Díky předem.

07.11.2008, 14:03 |
clown Fordik ... co to mas za auto ? :o)) nemecky modry oval ? no kuwa :o))
vubec bych tam nepsal neco o nemecku,proste jen "ford"....))))))))

07.11.2008, 14:37 |
clown nojo .. ale Ford nemuze za to, ze v EU jezdi ty maly auticka FF:o))) btw .. nas fordik uz zase jezdi taky :o) KO lozisko spojky a oblozeni uz melo taky cas v 212tkm ..:o) takze bezna udrzba za 9000 a jedeme dal :o)

07.11.2008, 14:58 |
Alííí On tu někdo v ČR ještě opravuje Fordy??? Jsem slyšel že v Německu z toho dělaj skleníky a pařeniště... :oP
Takže zpět k tématu, KDO večer bude, a hlavně v kolik ? Abych věděl jak mám chvátat...
no myslim že bude ideál bejt kolem 9 v Dominu, nebo pod nickem mám číslo, tak si můžem dát vědět
Tak díky že tu máte připomínky k mému autu,ale aby tu někdo napsal jestli má místo, to už ne.

07.11.2008, 16:16 |
Alííí Fordík: Přece pro tebe nepojedu do Práglu ty woe ? Jinak auto máš libový, až na tu značku, no... :oP Volej minižábě, ta má místa... :oD
Escudo: Budu tě prozvánět, abys měl při pátku taky trochu nerva... :oDDDD V 9 bych to měl snad stíhat.

07.11.2008, 16:28 |
Escudo | Upraveno: 2008-11-07 16:30:11
Fordik: všichni co tu připomínkujou buď nejednou, nebo jedou z jinýho směru, takže tak, to spíš napiš někomu kdo se přihlásil že jede a je z Prahy
Alííí: jen počkej až budeš mít ráno na autě koláč pizzy jako odplatu :o)))

08.11.2008, 09:27 |
Alííí Tak Huť překvapila celkem ucházející muzikou (i když DJ je pořád stejnej jako před 5 lety...muj kámoš Tomáš Mašek z Berouna). Návštěvnost a její věkovou hranici jsem víceméně čekal.
minižába - nejdřív zklamala že se nechala překecat na pěší tůru, a pak opět zklamala když to v půlce cesty vzdala a vrátila se... :oDDDD Její šipkařské umění radši nekomentuju.
Q - nabažil svoje oči, a má nascanovaný všechny minisukně na Dobříši...
Smrada - překvapil v šipkovém turnaji
Beda - zboural se, a od půlnoci už skoro jen bručel :o)
Fordik - navzdory kleklému vozovému parku dorazil (asi tramvají), a na pěší tůře se tak zboural, že se po cestě ztratil, a volal mi, kudy má jít...načež se ho minižába ptala, kdo řídí... :oDDDDD
No, jsem zvědavej na Žebrák za týden...
Jo bylo to dobry.Jinak jak pise Alííí. Muzika dobra a co se tyce vekove hranice,tak tez bez komentare.Ale aspon ze Q si nasel objekt k verejnemu pruzkumu.Jo ale s osotanaima,co teda sli pesky,no nevim nevim.Escudo dal presny scenar :-))
kolik byl vekovej prumer? hadam ze akorat :-)

08.11.2008, 14:59 |
clown jak dokaze domorodec Escudo zabloudit, to nepochopim :o)
omlouvam se za brzky a rychly odchod, ale neco, co jsem behem vecere vypil nebo snedl, mi udelalo bordel v brise ..,
To Alííí: No co, jsem sportovně založená, běh a šipky mi nedělají problém, jako třeba tobě :P :P :P
Jinak si myslím, že to byla povedená akce a jsem zvědavá na Žebrák

10.11.2008, 12:26 |
Smrada (M)
Nas s Petou pobavilo, ze sme neodchazeli prvni, coz se pri nasem veku nestava obvykle
Smrada: Vy jste jeste mladi.My starsi uz prece jenom uz mame nejaky ten vek :-)))
mám si to brát osobně? odcházela jsem dřív než oni :D:D

10.11.2008, 16:03 |
Smrada (M)
Vsichni starnete :)))
Ja beru pozitivne to, ze sem nad Petrou vyhral v sipkach a to 3x, z toho 2x celkove :)))
Taky musim akci ohodnotit pomerne kladne az na par detailu (ze minikvak?) i pres to ze jsem byl alcoholfree :)Aliii to vystihl uplne presne a vic komentare to nepotrebuje :o)
Jinak jen k upresneni...jakozto ucastnik pesi tury mohu rici,ze domorodec Escudo nezabloudil ani pres hustou mlhu (nejen alkoholovou :D).Zabloudil jen fordik s Kiki,kteri se neustale a neustale loudali tak,ze jsme je temer nucene s Escudem ponechali osudu v miste nadoslech vzdalenem od diskoteky :o)Jak se jim povedlo zabloudit tedy netusim :))
hej, co všichni máte... :( jste zlouni :( chjo
-Tomas_217-: Jsem slysel,ze zabloudili.Vubec ale nedorazili do doby naseho odjezdu.Treba se jeste toulaj ted nekde v lese. :-)))))))
minikvak: Ja uz mam svuj starecky vek.Uz se tesim do duchodu :-))))
Kdepak, já už se nikde netoulám :o)
Akce povedená, i když si myslím nepamatuju vše. Cesta přes park byla opravdu náročnější než minule a to jsme fotbal nehráli.
Alíí: já ale nevolal tobě. Nebo volal,ale nikdo to nebral,protože chvíli na to volala minižába mě a hlavně mluvil spíš Escudo než já.
Děkuji za odvoz tam - Milanovi(kamarad od Bedi) a domů tomasovi_217 :o)
Forfiku Fordiku. Mas v tom nejaky gulas :-))))) o tom kdo komu volal. :-)))))
A tak asi jen trochu :o/ Teď sem se díval a žába mi volala až později.
Takže omluva, volal Escudo z mého telefonu Alíímu :o)
Fordík: nechápu :o) já jsem nikam nevolal, jediný místo když jsem s někym mluvil po telefonu bylo když jsem ho mekvakovi vytrhnul z ruky těsně předtim než nám zbaběle utekla, čimž má u mě vroubek a v sobotu pijem PROTI ní :o))))

10.11.2008, 21:51 |
Beda Aliiii to vis spatnej den brum brum :o)))))))

11.11.2008, 09:49 |
Alííí Chcete mě dostat do nějaký schízy, bo co? Takže jsem si nakonec volal sám sobě? :oDDDDDD
Beda: Neeee, byl jsi náhodou v pohodě, jen Ti nestačili dolejvat... :oDDDD
Alííí: ono se mu tam připletlo písmenko, myslim brm brm, přežitek z dětství když měl žízeň :o)
Ty jo jeden telefonat a jake to dokaze udelat pozdvizeni :o)))Ale s tim utekem escudo souhlasim a pridavam se k odboji,nejak ji to oplatit musime :))
hele hele hele... oplatky se nepečou
nebudu pít vubec a bude to, alespon se nebudu ptát ztraceného Fordíka kdo řídí a podobně...

11.11.2008, 13:53 |
Beda Takhle to vypada, kdyz abstinenta nutite pit :o)))
Jj,ale jinak akce super!!Jeste chci podekovat Tomáškovi217 za odvoz.No trošku blouděního bylo v lese,ale uz se to nestane:-)
Kikinka: vždyť ste šli ještě s náma v tunelu, tak jak jste se pak ještě mohli ztratit :o) pak už byla jen rovinka
Beda: LOL nas velky abstinent :D
Kikinka: vubec neni za co ;)
Escudo: skoro to samy jsem psal o par prispevku vyse :)))
Fordes: a vůbec, kdepak máme fota? A jestli můžem prosit tak i z poslední akce :o)
Jdu na to :o/ To bude zase dlouhej večer.Ještě že tu mám láhev Jamesona :o)
Sakryš, kde jsou ale ty novější?
akorát mě překvapilo že jsem skoro všude já, zas takovej střed pozornosti bejt nemusim :o)))))

12.11.2008, 09:52 |
Fordik | Upraveno: 2008-11-12 09:52:29
Když von tam jinej vometák nikde po ruce nebyl :o(
:o))

12.11.2008, 13:56 |
clown ja ted 20s premyslel kdo je Kikinka :o)))))), ale doslo,
i kdyz jsem F + K v ten den nevidel :o)
clown: ja te taky neviděl :o)