Navštíveno 6609x

Tak jsem Vám tak rozhodila sítě a když už nám skončila ta srazová sezóna, tak by měla začít zimní „chlastací“ „kalící“ a já nevím jaká ještě…
Už jsem tam i byla (www.discozebrak.cz) na jedné MOTO PARTY a bylo to fakt super… Myslím si, že by stálo za to, tam zajít a jelikož se mi dostalo i názorů, že budeme kalit až do rána, tak by se tam dalo i přespat, je tam možnost ubytování v www.hotelzebrak.cz nebo v Hořovicích Hotel Zelený strom... Nebo Zdice Hotel Emilly… všechno do 5 km, co vy na to?
skvely, jedemeeeeeeee :-)
hlasim se do akce :-)
a tech 5km dojdeme i pesky :-D
jsem na tebe zvědavá a můžeš mě nést na zádech :D
no ono jit pesky ze Zebraka do Horovic bych tedy nechtel,to je trochu dal..o)))

05.11.2008, 09:35 |
Alííí Dál to sice je, ale pendluje tu asi 6 taxíků, a jezdí se to od 100,- Kč do 150,- Kč / cesta.
Mimochodem, Žebrák končí kolem 2:00 až 2:30, a pak se pokračuje většinou v Hořovicích ve Vinárně (pod hotelem Zelený Strom), až asi do 4:00 (konec si nikdy nepamatuju)...takže by to do ubytování bylo asi pár metrů.
Každopádně Žebrák je široko daleko vyhlášenej, a stahujou se sem lidi až z Plzně, Berouna (i chataři z Prahy), a návštěvnost se pohybuje okolo 600 lidí.
Na MOTO-DISCO bylo něco kolem 800 lidí myslim.
Videa už tu nějaký proběhly (jak jsme ničili parkety, atd. - youtube), takže bych se nebál varování od "minižáby", že nám to tam AHC zničí... :oDDDD Ten komunistickej barák už vydržel fakt hodně.
Plakát s programem dodám...

05.11.2008, 09:42 |
Alííí

05.11.2008, 13:45 |
Alííí Jak jsem slíbil...

Burnout me docela pobavil =o)

06.11.2008, 15:21 |
clown ne .., prej se tam Widle s prazakama nebavej :o)))

06.11.2008, 15:49 |
Alííí Lucass: Tam už se dělalo takovejch pitchovin, že se divim, že tam ještě ten barák stojí.
clown: ZOPAKUJ TO ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Jaký Widle ? ? ? ? Přijeď, a nedělej dámičku. :oP

06.11.2008, 15:54 |
clown mam to daleko ... , na Hut bliz :o) navic jsem tam na Zebraku casteji nez bych chtel :o)
To ja taky, jestli se tam vsechno dela timto stylem =o)
prijedte nas podporit v sazce s minizabou :-D

06.11.2008, 21:13 |
clown o co jde ? :o)
žádná sázka neni, Králiku nezlob bo bude králik na smetaně :D
Jeste ze kralika na smetane nejim :-)))))
felda: a svickovou? :-D
jasny, neni to o sazce ale o vyhre :-D
zatim to vypadá že by to šlo :o)
co by šlo, jaká výhra
KRÁLIKU, PODVÁDÍŠ
jo, jakože pojedeš a kdyby jako mělo dojít k té „sázce“ o „výhru“ tak budeš na mé straně???
nevim o co ste se vsázeli, ale vzhledem k tomu že to jste vy dva, tak to budou nějaký prasečinky :o)

07.11.2008, 17:56 |
Beda escudo ti nijak zvlast nepomuze on toho moc nevypije :o)
No tak to jsem zvedavej,jak to dal bude vypadat. :-))))
Beda: Escudo ze toho moc nevypije??? To by si se divil :-)))
kral007: Ani tu nemusim.
felda: nevis co je dobry :-D
muj team picu: k007+signum+fsal
to Král: jsem ti říkala, že Signum může pít v teamu pouze přijde-li v dámském oblečení…

10.11.2008, 21:49 |
Kapka (M)
pokud vse klapne tak jak mam naplanovano...tak bych taky v sobotu dorazil..jeste musim vymyslet spani s organizatory ..protože colu cely vecer nepiju urcite..
me bylo receno ze pry taky jedu,tak se asi ukazu :)
PS: signuma v damskem obleceni si vazne nemuzu nechat ujit :D
potřebovala bych nějak pořešit spaní a nespaní a účast a neúčast, abych mohla zajistit ubytování a tak...
Jinak,ja teda určitě jedu take.A to spani Žanetko pořešíme.Měla bych 6 mist volnej u me na baraku je to kousek od Žebráka procházkou 4 km 30-45 min. Nechám to na vás.

11.11.2008, 14:31 |
Kapka (M)
Zando dam vedet presne behem zitra jestli ju nebo ne...staci ti to tak? když tak v nejhorsim pripade se vetru do tepla k Kikince :-)
hele Kikinka, dobře ty :o) jinak já jsem se hlásil jako první na nocleh, takže 6-1 :o))) uděláme si zase pěknou romantickou procházku
No,ale aby vás tam nebylo moc:-)

11.11.2008, 14:50 |
Alííí Kikinka: Kde to? :oO
Jinak já spaní nepotřebuju, já asi (zase) spát nepůjdu... :oD
Kiki - super děkuju :-*
Kapka - stačí, já si myslím, že zájemcu kam se vetřít bude dost
jinak další spáči jsou Kralik, Signum a Petr
a má mališkost
Jinak to mam ve Bzove jestli viš Alíí!?Jinak jsem zjistila,kdo bude chtit muže spat za barakem v krasnem domečku:-)Tam bude romantika:-)JJ,tak to by šlo zatím souhlasim:-)Dobrá sestava:-)
na me jste nejak opomneli ne?Kdyz chtej nekam hodit tak samy sliby a pak tohle tss :))

11.11.2008, 20:04 |
Beda ja tentokrat nebudu
kiki: spani za eXtrem-audio jsme snad poresili uz rano :-)
Beda: Jakto,ze nebudes??
Kralik: JJ mas pravdu,ale jeste to musime nejak dohodnout:-)
Tomáš217:Jinak Tomášku s tebou počítam určitě,to je snad jasný ne??
Kiki: tak jo,ja uz si skoro rikal,ze jste na me nejak zapomneli :o)
no tak se tam objevim tedy taky..o)

13.11.2008, 16:47 |
Alííí 528: Si budou kluci u vstupu myslet že jdeš vyzvednout vnučku... :oDDDDDDDDD
To bude partička, už teď se těšim... A nechám speciálně pro vás naladit aparaturu. Jen nevím, jestli spíš SQ, nebo SPL, ale asi pro jistotu SQPL. :oD
alii:voeeee,jses mrtvej...o))
Alííí: Jeste bys mel dodat,ze vstup mozny jen v tricku AHC :-)))

13.11.2008, 17:16 |
Kapka (M)
Ali: samo že urcite naladit na SQ :-)

14.11.2008, 09:03 |
Q rači nám pořádně zarezervuj stůl. minule sme ho moc neobhájili... :-)

14.11.2008, 09:06 |
Kapka (M)
jo a jinak teda hlasim ucast na 99.9 procent ...
Kapka +0 :-)

14.11.2008, 09:07 |
Q nula seš normálně, tak proč to zdůrazňuješ???? :-)
stejně víme všichni, že bereš lízátka a jdeš lákat holčičky.... :-D
Q: pres lizatka je tu mario :-D
jak to tak sleduji, říkám si, co mi zas uteče.. kvůli Signumovi v šatičkách snad přeorganizuji celý víkend :-D
takze mala zmena
nastal maly problem ohledne ubytovani
nahradni reseni je ze budeme spat v hotelu Zeleny Strom v Horovicich
[ Link ] cena za tri luzkovy pokoj je 1.300,-Kc za noc bez snidane
vzhledem k tomu ze se disko presune k ranu do jejich vinarny , bude to blizko do postele :-)
kdo chce spat at se sem napise at se udela jeste dneska rezerve

16.11.2008, 15:55 |
Fordik | Upraveno: 2008-11-16 15:56:18
aby zase někdo nenadával kde jsou fotky, tak zde
[ Link ] nějak jsem to ani nemusel promazávat.
Já myslim že přesto že jsem byl po dlouhý době řidič, tak hodně dorbý :o) děkujeme gerenálnímu sponzorovi Alíímu za 8 volňásků pro 9 lidí :o)))
no akce to byla monstrozni a jsem jeste ted mrtvej...o))))
maximalni diky Escudovi,ze me pak zcela mrtvyho dovezl domu...o))))
a celkove vsem za vydarenou akci...

16.11.2008, 17:02 |
Alííí Já jsem rád, že jste se bavili, a akce překvapila i mě - jak návštěvností, tak věkovou kategorií, i mírou zábavy.
Klidně můžem někdy zopakovat, až zas bude o co stát.
Zbouraný jste byli všichni slušně, radši jsem ani netipoval, kdo řídí domu... :oDDD
akce dobra, ucast slusna
nocni prochazka na ranc a zpet byla taky good :-)
#81: diky za listky :-)
omlouvam se vsem zucastnenym za me nedostaveni se, skolila me nemoc a asi bych to uz neustal...
PS: vypada to, ze jste si to uzili :o)
-Tomas_217-: Nejsi sam. A to jsem mel pripraveno neco dobreho k snedku uz kvuli Alííímu,ze ho nestihnul posledne
Ucast opravdu slušná a akce se opravdu moc povedla:-)Dal to radsi komentovat nebudu:-)

17.11.2008, 20:12 |
Q já sem neřídil....
Jinak akce super. myslím, že vymyslíme hned v lednu něco dalšího....
ale kdybyste viděli, jak jsou všude ty stříbrný svině... :-DDDDD
no řek bych že sme si odvezli každej trochu Qčáka :o)
Q: kazdou chvili jeste nekde stribrnaka objevim :-D
akce myslím si že super
jsem ráda, že se nás sešlo tolik a určitě bych dala nekdy v budoucnu opáčko...
jinak třpytek mám plnej telefon a o oblečení ani nemluvim :D

18.11.2008, 11:12 |
Q poděkujte Johanikovi!!! ten zprostředkoval nákup trička!!! :-DDDDDDDDD

18.11.2008, 11:29 |
Smrada (M)
Sme to nejak nestihli :(

18.11.2008, 12:54 |
Alííí Třpytky měli skoro všichni a skoro všude - alespoň jsme měli přehled s kým Q ano, a s kým Q ne. :oDDD
Ale nejvíc mě dostal Pavel_528_Pilsner_Urquell, když mi v neděli na ICQ popisoval, jak se pokračovalo po Žebráku ve Vinárně v Hořovicích, a že to tam už skoro končilo, atd. A pak jsem mu řekl, že jsem tam byl s ním... :oDDDDDD Ten si toho asi nepamatuje... :oDDDDD
aliii:no jeste to tu takhle rozmazavej....o))))
řekla bych, že víc lidí má decentní okénko :D

18.11.2008, 15:25 |
Alííí Jj, ostatní už radši předem napsali, že se k tomu vyjadřovat nebudou... :oDDDDDD

18.11.2008, 17:58 |
Kapka (M)
jeste ze jsem tam nebyl...
blbost ja vim..
akce se podarila jako vzdy,kort spolecne tanecni vystoupeni na podiu :-)))
alkohol jsem docela zvladnul,nocni prochazka na veceri na Ranc taky dobra zabava :-)
#81: Te nepoznal jak jsi byl rozmazanej :-D

19.11.2008, 12:33 |
Q no kapka byl luxusní. holka mu říká - já bych tě chtěla a on jí odpovídá "ale tady Q je milejší"....
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

19.11.2008, 14:19 |
Kapka (M)
no co no...už jsi to teda moc nepamatuju..ze by to byli ty 3 princeznicky u baru? ale urcite jsi mel vetsi prsa než ona..tak mozna proto :-)

19.11.2008, 18:42 |
Q 2 u parketu, ty máš fakt volno.... :-)

19.11.2008, 22:57 |
Kapka (M)
Q: fakt ju?teda ja uz tu finskou nebudu chlastat..za to muze Fordik..ten ji do me nalejval furt
... a tobě to hrozně vadilo :o))
Já to pak schytal zase i za Aliiho,ze sem ty ženský fotil prej já :o/

20.11.2008, 11:46 |
Alííí Fordík: Přede mnou se už každá kryje, já tam nátáčim pořád nějaký videa, a oni už mě tam všichni znaj, tak si hned krejou vizáž...
Coze??? Alííí tam nataci videa? Kurna,neni on nejakej agent nejakeho filmoveho prumyslu????? :-))))))
nebo taky neco jiného než agent :D
hele všicííí, co zase neco podniknout????

20.11.2008, 13:48 |
Q sobotu večer mám volnou

20.11.2008, 14:19 |
Alííí Já jsem zas v sobotu zapikanej u nás, ale pátek mám zatím asi volnej. Možná mrknu do Berouna,
[ Link ] nebo máte něco v Práglu?
ještě nevíme, dle účasti.
jinak Kikina má taky sobotu volnou...

20.11.2008, 14:42 |
Kapka (M)
tahle sobota beze me...