Navštíveno 10199x

30.03.2011, 13:38 |
Dušan manželce se povedlo třikrát špatně opsat kod u originálního radia na kazetu v p306 rv 96. značna Blaupunkt. Rádio už nejde pustit vůbec, oběví se na displeji jen vodorovné čárky. Zkoušel jsem odpojit baterii na pul dne ale to nepomohlo. Co s tím? Vytrhnout montpákou? :))
a spravny kod znas?
pokud ano,nech radio zapnute hodinu a kod pujde zase zadat...
pokud kod nevis,tak umim zjistit
www.autohifiservis.cz

30.03.2011, 14:33 |
Dušan kod i potvrzení mám, i přez stáří je to auto od prvního majitele. díky za radu!

30.03.2011, 21:54 |
Dušan vyzkoušeno, opraveno :)

04.08.2017, 17:12 |
Osly | Upraveno: 2017-08-04 17:13:39
trošku to oživím tady :) Po pročtení různých topiců je tu asi nejváženějším rádcem Pavel 528.
Dostalo se mi do ruky rádio Blaupunkt Paris RCM 104...což je na karty...rádio jsem zapojil a bez karty zapnul a zobrazují se čtyři pomlčky což podle manuálu znamená špatná karta...ale přitom v rádiu žádná není...rádio nereaguje na žádné tlačítka ani na vložení karty co byla u rádia. Nějaké rady? Jo ještě při zapnutí rádio to práskne do repráků...to je čím?
Díky za jakékoliv info.
Musis sehnat kartu a tu nakodovat k radiu....Nicmene vzhledem k cene toto radia bych to hodil radeji ze skaly,nez se s tim drbat....o]]]

20.08.2017, 23:29 |
Osly sice později ale dřív jsem se k tomu nedostal...zkusil jsem ještě zapojit a nechat delší dobu rádio jen zapojené a zaplé...a pak už to kartu vzalo...takže už to jede...akorát tedy nechápu že nalazené frekvence stanicí neodpovídají realitě...vše je o nějakých 5-10MHz níž...