Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > vypnínání zesilovače

o Navštíveno 4832x o
o 10.08.2015, 17:37 | blapanbla
Zdravim
potřeboval bych jendu radu .... koupil jsem si staro nový zesilovač od audio systemu (dvoukanál do mustku 670 rms) k tomu mam ještě genesis profile four .... genesis hrál naprosto v pohodě bez vypínání až do tý doby než jsem k němu zapojil audio system ... při větší zátěži se začne genesis vypínat a dokonce mi signalizuje kontrolka motoru pokles napětí ..... od baterky mam taženou padesátku kabel ... zkoušel jsem ještě kostřit kastli ale to nepomohlo .... mohli by jste mi poradit jak nejlevněji a nejjednušeji a nejrychleji z toho vybruslit? v pátek odjíždím na sraz a chtěl bych to do té doby mít v kupě

předem děkuji za jakoukoliv radu

o 10.08.2015, 18:36 | kiklop32
V jakém stavu je baterka případně altík?
o 10.08.2015, 18:45 | blapanbla | Upraveno: 2015-08-10 18:46:42
Baterka varta 65 Ah pul roku stara a altik 70 ah a staří neni znamo ... myslite že by to vyresil kapacitor? Nebo spíš 100 Ah altik?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3158 sekund.