Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > kvalita High - low převodníků

o Navštíveno 6260x o
o 13.08.2015, 08:22 | TMisa090
Zdravím, mám originální autorádio v BMW e46, chtěl bych ho zachovat, ale výstupní výkon 4x 15W je tragicky málo, chtěl bych se zeptat zda máte zkušenost s kvalitními high low převodníky? popřípadně někdo kdo by uměl vytáhnout z rádia preamp výstup. Předem děkuji za odpověď.

o 13.08.2015, 08:53 | TommyDS
Pokial prevodnik, tak Mosconi HLA [ Link ] pre 2kanaly, pripadne velky brat [ Link ] pre 4kanaly
o 13.08.2015, 09:23 | TMisa090
máš zkušenost ?? mám v plánu to využít jako zdroj signálu z rádia pro zesilovač a z něho potom natahat repro do dveří, zachoval bych tak originální rádio, ale chtěl bych aby to hrálo lépe než origo z rádia, "dobře" to hraje, ale malý výkon ...
o 13.08.2015, 10:20 | bezacik | Upraveno: 2015-08-13 10:21:55
TommyDS tie Mosconi HLA mame osobne vyskusane a mam dva poznatky: 1.vyhoda je, ze ten HLA vie urobit REMOTE na zaklade zvukoveho vstupu. 2. nevyhoda je, ze je tam dost pocutelny sum v pozadi
o 13.08.2015, 10:33 | TommyDS | Upraveno: 2015-08-13 10:34:36
Zvuk prevodnikom tazko zlepsis, akurat ziskas moznost zapojit zosik. Samozrejme zosikom dostanes z repra viac, nepojdu ti do skreslenia, cize sa ti zlepsi dojem zo zvuku...
Tie Mosconi funguju dobre...

bezacik: oproti inym prevodnikom mam prave skusenost, ze vystupny pracuju s dobrym napatim, a sumu je tam menej ako pri ostatnych...
o 13.08.2015, 10:58 | M.a.R.i
Mám v LS400 origo 4 kanálový zesilovač + 1kanálový na sw + origo 2din rádio (který nelze vyndat). Na origo zesilovače jsem nacvaknul nějaký Hollywood převodník včetně remote a dle mě to funguje dobře. Je to hezký čistý zvuk, akorát s jednou chybkou...

Když úplně ztlumím zvuk na rádiu, tak jsou něčím repro rušený, občas slyším takový šumění apod. Ale při normální hlasitosti i menší nic slyšet není.
o 13.08.2015, 11:45 | Shr3k
IMO nejlepší analogový převodník a navíc s galvanickým oddělením stále zůstává kvalitní feritový transformátor se stíněním. Symetrický signál pro reproduktory je proti rušení odolný dostatečně, stačí jen chránit převedený asymetrický. Cokoliv A/D/A jako je ten IMHO ten Mosconi akorát zavání zkreslením a oversampling šumem.
o 14.08.2015, 00:01 | TMisa090
Jde mi hlavně o výkon, lepší kvalitu z origa nevytáhnu, ta mi zatím stačí,,, chci upgradovat komplet repro proto hledám to co hledám... Mám v garáži alpine 4 kanál co dává 4x 60w RMS tak bych ho využil... Co říkáte toto?? [ Link ]
Jinak
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3078 sekund.