Navštíveno 6703x

ahoj prosim pomuze mi nekdo. Mužete mi poradit když mam zesák nastaveny na FULL a nebo NP tak neraguje ovladač na basy on reaguje jen když to mam nastavene na LP/BP jak to tedy je? A jak nastavit zesak aby krasne hral dekuji. Zesak mam crunch gtx2600
Ten X-OVER musím mít jak nastaveno? Ovladač mi funguje pouze jak to mam nastaveno na LP/BP a pomůže mi někdo jak ho nastavit? Moc se v tom nevyznám děkuji

06.09.2015, 21:09 |
lacos | Upraveno: 2015-09-06 21:12:14
Ak to máš na subwoofer, tak X-OVER nastav na LP/BP, INPUT LEVEL niekde do stredu, na BASSBOOST radšej nešahaj (ak to nieje nutné), LOW PASS nastav niekde okolo 80hz, a highpass iba trošičku nad 10.
INPUT level nastavuješ podľa citlivosti výstupu autorádia. Mal by si to nastaviť tak, aby ti to hralo tak akurát primerane ku predným reprákom - ani nie nahlas, ani nie potichu. Pridávať subu hlasitosť potom budeš už iba cez káblový ovládač.
přečti si články zde na foru od jednoho člena a hned budeš vědět jak nato:
[ Link ] [ Link ]
Jen doplním, že ten dálkový ovladač není pro nastavování gainu (čili vstupní citlivosti), ale pro pouze bass boostu. Proto i funguje pouze při nastavením filtru na LP. Pakliže máš na autorádiu možnost ovládání subwooferu, dálkový ovladač ani neinstaluj.
Děkuji moc za rady :-) jsem lajk tak se moc v tom nevyznám, ale učím se dělam si hudbu sám tak rád se chci něco přiučit. :-) A ještě bych se rád zeptal co je napojení do můstku? To je BRIDGE? Posílam foto jak to mam zapojené jestli to je správně

zapoj jen ty dva krajni, jako je nakresleno na zesilovaci, ten propojovaci kablik tam nedavej
A co to znamená teda ten BRIDGE? to takhle určitě není napojené do můstku že? A co tám můžu ještě připojit? Ještě jedno repro? To je 2kanál a mam tam zapojený subwoofer jenom
Ahoj Revilohifi.cz ja sem na zesáku nikde nenašel GAIN na vyladění.
kenyesek18:
- GAIN je to iste ako LEVEL
- Ine zapojit uz na ten zosik nemozes, ked tie 2 kanaly premostis (teoreticky existuje tri-mode zapojenie, ale neodporucam)... realne z toho 2kanalau dostanes 1 kanalovy zosilnovac, ale s vyssim vykonom, preto ta moznost bridge ...
Aha a jak to mam teda zapojit do mustku (bridge)
tak ako to mas na zosiku zobrazene, lavy plus a pravy minus, kontakty v strede ostanu neobsadene
Takže mam to dobře zapojené i ten bridge plu a minus že mam spojený a nebo ten kablík co mam spojený uprostřed mam dát pryč?
ten kablik uprostred mas dat prec... ved ci precitaj navod k zosiku, tam su zapojenia presne zakreslene
Aha takhle děkuji moc za rady :-)
Já právě ten návod nemám a nikde sem to nemohl najít na internetu :-(
kenysek18: nevymyslaj si ze to nejde najst na internete ... je to otazka 3 sekund
[ Link ]
Děkuji moc, ale v češtině sem to nikde nenašel víš ten návod :-)