Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Upgrade Zosik Analog na Digital a +W

o Navštíveno 5294x o
o 10.09.2015, 09:38 | tibaltík
Dospel som ( aj po par konzultaciach ) k zaveru, ze budem musiet vymenit zosik ak chcem ozivit stredobasovy prejav.
dvere su spravene/vytlmene dobre ale chyba cistota a dynamika a skor ako vyrezem otvory v origo tapacire a znicim si dvere skusim vymenit zosik.

Repro Eton POW172 maju na 3 Ohm vykon 70/100 W a moj zosik AS CO 65.4 max vykon RMS @ 4 Ohm 4x 65 W..

Bezi to na 2way aktive.

musi to byt 4kanal co sa zmesti pod sedadlo a vykon myslim ze 4x100w by malo stacit. cena cca okolo 300e.

Asi najlepsie nejaky digitalny, kedze to bezi na Audison Bit10..ci?

o 10.09.2015, 10:18 | tibaltík
Eton SDA 150.4 ??
o 10.09.2015, 10:22 | TommyDS
Digitalny zosik znamena pouzitu triedu v ktorej funguje, nie sposob pripojenia. Signal ti stale ide cez RCA...
Pod sedacku sa teraz zmesti uz viacej zosikov, ale skus zadat maximalne rozmery...
Za mna - som zastancom ArcAudio, tak skus pozriet digital XDi 450.4.v2 [ Link ] alebo trosku priplatit a KS125.4 mini [ Link ]
o 10.09.2015, 12:23 | noclue
Ako Tommy. Ja dom tiez fanusikom Arc. Alternativne k arc urcite pozriet alpine pdx F6. PDX je v aktualbej druhej generacii uplna supa. Male a dobre. Len nie uplne lacne. Zato na ebayi sa stsle nieco pohybuje. Ak to ma byt lacne, tak 2x KM1002.

BTW ziadne dvere nie su tak dobre, aby to nemohlo byt lepsie ;)
o 10.09.2015, 12:47 | tibaltík
:TommyDS - clovek sa uci cely zivot :D jasne ze RCA. mal by som viac rozmyslat

:noclue - volal som s Wolfim, povedal ze skor nez zacnem nakupovat zosiky a rezat tapacir to treba pomerat/naladit a pripadne upravit dvere ;) cize presne co ty hovoris.
o 12.09.2015, 11:27 | Chris
2x KM1002 hands down ! :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3292 sekund.