Navštíveno 5672x

15.09.2015, 14:44 |
Směty Hledám Zesilovač pro AD MM1 a 4, prozatím jsou favorité Alpine PDX-F4 nebo 2x DLS CC2. Případně prosím navrhněte jiné.
Děkuji
Cenovy limit? Co tak pozriet ArcAudio? :) Napriklad KS300.4

15.09.2015, 15:56 |
Směty Limit zhruba do 15 000,-

16.09.2015, 07:32 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2015-09-16 07:36:55
15t za kus nebo za oba? Podle výčtu, co máš, bych řekl za oba. Je tak? Asi bych věděl o něčem hodně specifickém. Kdyžtak cinkni, můžeme to probrat a mrkneš na to. Případně jestli jedeš v sobotu Hradec, můžeme i něco rovnou vyzkoušet do auta nasázet.

16.09.2015, 12:59 |
Směty Kiklop A4 mám aktuálně. Ta půjde do světa.
Myslím že nejspíš pořešeno s Jirkou.
otazka je kolko miesta mas,
ak zmestis maly analog zosik, tak troska triedy A na vyskach a stredoch este nikdy nezaskodilo. Vid. Tommy.
Ak zmestis len maly digital, tak z PDX Ti uplne staci F4 a este usetris :)
Ak by som teraz robil moje Winterauto, tak by som isiel do PDX, nakolko som to pocul a je treba povedat, ze technologia vyzrela. Podobne chvaly pocut na xdi, ale ten som este poriadne nepocul
Nový PDX jsem uz použil a ten mě zrovna přijde na středech dost zabarvený. Až nepříjemně. Použil jsem ho na AD m40 a když to porovnám s DD S4b, na kterém jsem je kdysi míval, byl by to krok špatným směrem. A4 je nudná bez objemu, arc bohužel neznám. MM4 mam na Sinfoni Andante a sedí to celkem dobře. V krátké budoucnosti chci ale vyzkoušet Celestra VA210. Podle dost lidí je u VA značný posun v živelnosti při zachování objemu a přesnosti.

17.09.2015, 05:36 |
Směty kiklop: aktuálně je A4 zamluvená. Předání je domluveno za 14 dnů o víkendu.
noclue: místa moc není, mám aktuálně Helixe A4 takže něco podobného velikostně.
ks seria je v podstate SE pre chudobnych ;) KS je nastupca XXK, co boli super zosiky. SE je este kusok nad tym.
Ak sa Ti do rozpoctu ta 300.4 zmesti, tak urcite ano.
Celestra VA su dobre zosy, mal som tu moznost pred par rokmi.
Revilo: pdx f6 je jeden z najcistejsich zosikov, co sa tyka zmeraneho klirru a imd cca o jednu desatinnu ciarku lepsi ako bezne zosy... ale plati to, co vzdy, ze pekne krivky neznamenaju dobry zvuk. Ak sa To uchu nepaci, tak ss nic neda robit (iba nanovo zmerat a nastavit)