Ahoj všichni založím si tady sekci v které budu mít spoustu otázek a postupem času sem budu dávat fotky jak pokračuju v úpravách svého nového mazla Ford Focus II.
jaké autorádio? moc se mi líbí Pioneer FH-X700BT mělo by být 2din a cena se mi zdá více než příznivá =)
Rada 2,
čím odhulučnit auto , už ted je příjemné ale myslím že dobré odhlučnění je základ , Takže jaký materiál použít a co vše polepit ? Rád bych polepil celý vnitřek ale na co se zaměřit jako první ?
1.) když 2din, tak už bych si připlatil za něco s LCD :) Dlouho jsem váhal co koupím, nakonec jsem kvůli funkcím a vzhledu skončil u 1din. Ten rámeček u 2din na mě působí divně, ale asi to je jen o zvyku.
2.) zatím mám jen dveře, ale pro vzor mám: [ Link ] akorát zahučet do materiálu 15t+ jen za tlumení...
Neplánuji s autem nijak soutěžit. Jde mi jen o to udělat si auto co nejkomfortnější. Jezdím poměrně dlouhé trasy a často a tak bych rád měl pohodlí. Proto uvažuji o vytlumení auta ale protože času je málo tak to budu dělat po kouskách . Prostuduju ty odkazy od tebe a popřemýšlím. Do vytlumení bych chtěl dát max 1o,ooo
Nebo je moje představa o 1o,ooo zcestná a naivní ? Další otázka je jestli tlumící materiál vrstvit nebo ne . Kolik se to překládá ? Nebo dávat vedle sebe ?
Ahoj, bohužel mi ten LINK od Tbe nejde otevřít. Takže tam kde jsou podběhy u auta se to standartně dělat nemusí ? Opravdu nehodlám soutěžit. jde mi jen o pohodlí při cestách
Prosím o radu , Jaký materiál koupit na vylepení auta , budu začínat od kufru a postupovat budu do předu . Ale nevím si rady jaký materiál koupit. A pak vrstvit nebo ne ? díky moc TV
Moc děkuji za rady, takže pokud to chápu dobře : Budu všechno vylepovat: VBF Noise Protection 20 - to bude suplovat základ ? VBF Noise Neopren 6 - To bude druhá a konečná vrstva ?
Nebude to moc velká tlouška materiálu ? Nebude problém s osazením koberce zpátky ? Když vylepovat vše tak včetně vrstvy na nádrž LPG co mám místo rezervy ( aby neměla tendenci vibrovat ) ? Nebo je zbytečné polepovat nádrž ?
Dnes bych si chtěl objednat to rádio a zřejmě šáhnu po té vyšší řadě ...
Ano, je to tak, jak píšeš. Problém s osazením tunelu, koberce atd. zpět není. Neopren se na dosedacích plochách vymáčkně a je to v pohodě. Nádrž bych asi nepolepoval, přijde mě to už jako zbytečné.
Ale počítám něco kolem 4t. Za srandu navíc jako je navigace a dvd jsem ochotnej do něj dát trochu víc . Vím že tohle u no name číny seženu už za 3- 3,5oo . Ale rád bych koupil už něco co má pěknej zvuk. A hlavně mi to vydrží o něco dýl bez šumění a bez poruch . Jak říkám chci si auto udělat co nejpohodlnější . A počítám že to nějakou pětku stát bude .
Kolem 4t bych jednoznačně vybral buď Alpine CDE-175R [ Link ] nebo CDE-177BT [ Link ] podle toho, jestli chceš BT, nebo nikoliv. Obě rádia s DSP, 3 páry RCA, filtry pro každý pár repro zvlášť atd.