Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada, resetuje se mi radio

o Navštíveno 6007x o
o 04.01.2016, 21:57 | Timbo | Upraveno: 2016-01-04 21:59:31
Zdar
Muze mi nekdo prosim poradi?
Mam na motorce radio, zapojene klasika prez iso konektor staly plus a plus ze spinacky vse Jak ma byt.
Muj problem spociva v tom ze ten muj pravekej rumpal potrebuje na start tolik proudu,ze se mi radio pokazde vyresetuje a musim vse znovu nastavovat.

Jak tomu predejit?

o 05.01.2016, 06:14 | Fonfy
len prehod cerveny a zlty
o 05.01.2016, 07:40 | Směty
Fonfy, přečti si to pořádně. Píše že motocykl potřebuje tolik energie, že mu to resetuje i rádio.
Za mne pokud je baterie v pořádku, pak možná nějaká stabilizace napájení. Teda kapík, ale jestli to bude stačit, nedokážu říct.
o 05.01.2016, 08:03 | TommyDS
Uzivatel noclue robil nieco podobne pre stabilizaciu napatia radia, popis a fotku som si pozical z jeho threadu [ Link ]

"pridal som 3ks shottky kvoli ochrane a zdvojnasobnil kapacitu oproti orginalu za diodami na 0.066F.Material za dvacku aj s krabickou."

foto k příspěvku  od TommyDS

o 05.01.2016, 10:31 | Timbo
Díky za reakce
Ma představa byla taková: zapnu zapalování vše se rozjede jak ma
Nějaký kondensator napětí který by se nabíl v tu dobu mezi zapnutí. Zapalování a startem a tím by zamezil tomu aby došlo k takovému poklesu proudu , co jde do rádia, ze by se už neresetovalo.
Existuje něco takového?
Není problém par sekund počkat se zaplym zapalováním než začnu startovat. To je pořad rychlejší než všechno znovu nastavovat
o 05.01.2016, 11:36 | sonyk02
Však přesně toto ti popsal Tommy, použít nějaký větší kondík s diodou proti zpětnému vybíjení a mělo by to fungovat...
o 05.01.2016, 11:43 | Timbo
Co znamená ale větší?
Na motorce není tolik místa jako v kufru auta :-)
o 05.01.2016, 11:52 | Timbo
Tam někam se to musí vlezt

foto k příspěvku  od Timbo

o 06.01.2016, 19:19 | michal_smsmsm (A)
ta nocluova krabicka je velka jak cigara, vic ne, to se ti vejde kam budes chtit, pokud pouzijes vetsi kondiky, budes to mit o neco vetsi, ale porad to neni velkej mnohofaradovy kap, s jehoz umistenim by si asi mohl mit problemy, ale i tak treba Helix sveho casu mel takovy mini kapik, ktery by si taky na motorce schoval si tak myslim
o 06.01.2016, 23:23 | Timbo
Ok diky
Byt by nekdo schopen a ochoten, samozrejme ne zadarmo, mi totok vyrobit?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.9311 sekund.