Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc s výběrem audia

o Navštíveno 6703x o
o 08.01.2016, 18:01 | Keisi2816
Ahoj lidi, chtěl bych se posunout dál ve svém audiu, ale nějak si nevím rady, co bych si tak do budoucna pořídil za věcičky. Zatím jsem na tom takto:
HU:Kenwood KDC5051u
Zesilovače: 2x Eton 75.4, Sinus Live SL-A 1500 V2
Reproduktory: kompa-eXcursion SX 6C, eXcursion SX 4C
středobasy CZ audio SF-6.2 165mm 4ohm 100w rms 1v,1m: 92.1db ,středy CZ audio SF-4.1 100mm 30 wrms Fs: 130hz - 10500hz 1v,1m: 88.9db
subwoofer JBL GTO1514
Moje představa - Poslouchám téměř každou muziku, chci, aby rádio zvládalo USB, formát FLAC, CD, přímé ovládání subwooferu. Zkusil bych aktiv: HU Alpine CDE-193BT, Helix DSP + zbytek co už mám, nějak to spojit. Časem dokoupit lepší komponenty, ale rádio a procesor, na tom chci začít. Nikdy jsem procesor neměl v ruce takže nevím jestli jde vůbec zapojit co chci.Na soutěže to nemám. Finální podoba by měla být čtyřpásmový aktivní systém. Chci se zeptat jestli má někdo s Helix DSP procesorem zkušenosti a jestli se dá zařadit do moji budoucí sestavy. Předem děkuji za rady.

o 11.01.2016, 21:21 | noclue
helix dsp je dobry, treba vsak aj ostatok doladit
o 05.02.2016, 18:51 | HifiFandaBrno
Jsem také za Helix, ten ti vydrží dlouho aj když budeš mít pak mnohem dražší sestavičku.

Zapojit to půjde, a to přímo na RCA výstupy rádia. K Helixu ti bude stačit potáhnout jen stereo signál. Optický výstup zatím nevyužiješ ale nezapomeň si ji při instalaci kabeláže protáhnout taky, nikdy nevíš kdy bys kvůli tomu musel rozebírat auto :-)

Jinak jaký je důvod upgradu rádia? Toho Kenwooda jsem kdysi skoro měl, ale nakonec zůstal u alpin.
o 09.02.2016, 23:04 | Keisi2816
Ten Kenwood nepodporuje FLAC, chci mít muziku rozházenou na flashkách a to vše ve formátu FLAC, myslím, že ani WAV to nebralo, jen MP3 a WMA.CD mě unavuje tahat.... ale určitě chci aby to rádio taky umělo, bezmechaniku nechci. Záčínám Rádiem, procesorem, a instalací...jsem na sebe zvědavej. Začnu nějak na jaře.
o 09.02.2016, 23:04 | Keisi2816
Ten Kenwood nepodporuje FLAC, chci mít muziku rozházenou na flashkách a to vše ve formátu FLAC, myslím, že ani WAV to nebralo, jen MP3 a WMA.CD mě unavuje tahat.... ale určitě chci aby to rádio taky umělo, bezmechaniku nechci. Záčínám Rádiem, procesorem, a instalací...jsem na sebe zvědavej. Začnu nějak na jaře.
o 10.02.2016, 15:52 | sonyk02
Rádio který bude mít USB a podporu přehrávání FLAC z USB bude asi náročný sehnat, moc jich nebudem zdali vubec zatím nějaké takové je?
o 10.02.2016, 17:11 | .:MATT:. | Upraveno: 2016-02-10 17:14:46
U většiny nových modelů od předních výrobců podpora FLAC formátu není nic neobvyklého...Tvoje požadavky by splňovala např. Alpine CDE-193BT, která už má v sobě i 3-pásmovou výhybku, nebo dražší CDE-196DAB
[ Link ]
o 11.02.2016, 18:07 | Keisi2816
Jo tu mám přesně v merku, jen by mohla mít víc voltů na výstupech předzesilovače, některé Alpiny maj až 4V ale zase nepodporujou FLAC, proč neudělaj 193BT s 4V a FLAC .... zatím jsem nenašel rádio co by tohle umělo a nestálo 20000, ale asi do ní půjdu spolu z Helix DSP
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.