Navštíveno 5773x

Ahoj,
dávám si nové repro do Peugeota 307 a přemejšlím o nějakém zesilovači. Repro jsou Sinus Live (
[ Link ] ) vzadu pouze středobasy. Jaký je pro ně vhodný zesilovač? Koukal jsem se na Sbazaru a co říkáte na tento?
[ Link ] Případně nějaký další... Cena kolem těch 2k.
Díky. :)
asi by pouzit sel,ale je nesmyslne drahy,na to ze je to 15let stary zakladni magnat
btw:mam na prodej lepsi Spectron
[ Link ]
btw tie Magnaty classic 360 boli v prvej serii ok a mali este nalepku made in germany.
Druha seria ma ine creva a je to uplny smejd... rozdiel je zvonka minimalny, len v dlzke rebier na chladici a popisoch... tehda leta pane 200x som taky cinsky Magnat zial kupil...
Pavel 528: A bude pro ty Sinuse stačit?
noclue: Čili Magnatu se radši vyhnout? Po jakým výrobci se teda koukat?
jiriczek: urcite bude,vykon repro sice pisou 100W,nicmene,pokud do nich pustis realnych 100W,tak se rozlitnou..o]]realne stejne poslouchas cca 20W,obcas to clovek samozrejme zesili a tech 80W ze zesiku bude v pohode stacit//
Nerad bych koupil něco, s čím nevyužiju to repro na plno... A když už se dávám do něčeho, jako je zesilovač a celkové tahání kabelů k reproduktorům, chtěl bych něco, co tyto repráky nakrmí na 100%... Jasně, že se mi nevyplatí nic extra dobrýho, když mám průměrný repro... Třeba se časem posunu někam dál, ale prozatím aspoň něco pro ty Sinusy. :)
no to chapu,ale jak ti pisu,ty repra proste 100W nemaji,to ze to vyrobce uvadi,neznamena nic,je to jen cislo...i tech 80W je na ne skoro dost
Teď ještě trošku technická. Sice je to mimo cenu, ale je to vůbec možný?
[ Link ] 4x675W + 1x850W? :D
Mozny to samozrejme neni, je to nesmysl. Presne takovym cajkum se vyhni.
presne jak pise Dexter,to je jen marketingovy tah a cim vyssi cislo,tim se vic blbcu chytne na to,jak obrovsky vykon to ma....pricemz namereny bude maximalne 4x70W....je to proste totalni cinska sracka i uvnitr
z tychto ciste vzdy musis vypustit tu jednu cislicu a z
4x675W + 1x850W je realnych 4x65 + 1x 85W :)
Magnat nebrat
Ok, takže Magnat ne, čínský šmejdy taky ne a například tento?
[ Link ]

28.01.2016, 09:01 |
koren jo, helix bude ok
I co se výkonu týče bude pro Sinusy v pohodě?

28.01.2016, 12:52 |
koren ale jo viz
[ Link ] klidne to prober s Pavlem528 - ten videl zesu na tisice, takze urcite dokaze poradit...