Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Tři RCA výstupy, nebo dva

o Navštíveno 7772x o
o 03.02.2016, 17:55 | jiriczek
Ahoj,

vybírám si rádio, na kterém bude i zesilovač. V předním dveřích i v zadních mám stejné reproduktory. Součástí instalace bude později také subwoofer. Jak je to s RCA výstupy? Musím mít nutně 3 páry, nebo můžu RCA výstup pro přední reproduktory u zesilovače rozdvojit a všechno bude fungovat v pohodě? Pro subwoofer by pak byl druhý pár. Rádia, mezi kterými se rozhoduji.
2 RCA výstupy: [ Link ]

3 RCA výstupy: [ Link ]

o 03.02.2016, 20:49 | noclue
Ak chces mat zadne repro, mozes rozdvojit
o 03.02.2016, 20:54 | jiriczek
Takže to není problém? Středobasy budou oba dva stejný - [ Link ]
o 04.02.2016, 10:53 | CarMedia.cz
Rozdvojit můžeš, ale příjdeš o funkci fader nebo balance. Porovnávat UTE-72BT a 177BT je trošku utopie. Sice máš ve dveřích stejné repro, ale dveře nemají 100% stejné objemy, není směrování stejné, atd., proto by si u 177BT ocenil možnost nastavení filtrů HPF pro každý pár reproduktorů zvlášť. Nemluvě o časových korekcích, atd, které UTE vůbec nemá.. Čili pakliže ti nevadí si připlatit, je 177 mnohem atraktivnější přístroj, jak UTE-72BT.
o 04.02.2016, 15:14 | jiriczek
Mě je jasné, že 72BT je základní model... Ale šlo mi převážně o možnost propojit rádio přes bluetooth s iPhonem, abych nemusel tahat kabel, jak to mám teď z originálního rádia (RD3 od Peugeot). To, že nic moc nenastavím je mi jasné, ale zatím s autohifi začínám, takže se bez nějakých složitějších nastavování obejdu. Čili pokud to jde zdvojit, není co řešit, bude mi stačit 72BT. Teď ještě jedna otázka, co se týče ovládání páčkou pod volantem. Našel jsem toto: [ Link ] To by mělo fungovat? Jedná se o Peugeot 307 kombi, ročník 2003.
o 08.02.2016, 08:46 | CarMedia.cz
Ano, adaptér je vybraný v pořádku, jen k němu potřebuješ tento propojovací kabel [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3909 sekund.