Navštíveno 5943x

02.03.2016, 16:27 |
nia takže mám dcl záhadnej problém s tímhle zesilovačem od doby co jsem ho hodil do auta se proste občas nezapne a jen bliká logo to bude předpokládám protect občas hraje 1 den občas 5 dní kostru sem kontroloval asi 10x stejně tak všechny spoje na kabelech dal jsem i novej kabel na remote a stále nic občas když to udělá a párkrat zapnu a vypnu radio tak se zapne a je zase třeba na 2 dny klid a stará aktiv. tuba mi v autě norm hrála ale tohle občas blbne
předem díky za rady

02.03.2016, 16:44 |
nia hledal jsem tu ale přímo takovej problém jsem nenašel

02.03.2016, 18:38 |
Toxxx Skus odpojiť Kap či to prestane. Skontroluj poistky jak na zese tak v motoráku... Kostru máš pod pásom u zadných sedačiek?

02.03.2016, 18:52 |
nia nad tím kapacitorem jsem už uvažoval ale ta tuba s ním hrála ale i tak to zkusím pojistky jsou ok ale i kdyby tak by to nehrálo nikdy ne ?
kostra je pod držákem zadní sedačky
no tak mě zrovna něco napadlo kostru mám hned pod šroubem ale jestli ten držák dobře kostří se zbytkem auta sem nekontoroloval

02.03.2016, 19:03 |
nia řeším to už dlouho ale tohle mě nenapadlo zdá se že je to přímo na auto protože je tam čalounění a z toho koukají jen 2 šrouby jinak nic a pod jeden z nich jsem to právě dal ale logicky musí ten šroub něco držet a já mám ty oka jen na to pod šroubem a ne přímo na kasli takže muže brát kostru jedině přes ten šroub
zdravim muze to delat silove rele v zesilovaci .
kapik to delat urcite nebude :)

04.03.2016, 13:42 |
nia tak dneska se to zase vypnulo nechápu proč v 90% případů se to stane když jedu po práci domu :D když sem přijel tak sem zkusil měřit a na +a- je i když zesik bliká 12.5V tak to by měla bejt kostra dobrá ne ? jinak by to po pokusu o zapnutí muselo klesnout
tak sem párkrát odpojil a připojil remote a zesik už pak chvilku držel ale stejně se cca po 2s vypnul potom sem dal rem přímo od + na zesiku a už fungoval i potom co sem tam dal zase rem z rádia :D tak nvm jestli to byla náhoda nebo je špatnej remote na radiu má 11.8 V ale to by prej mělo stačit
a doufám že zesikem to nebude je uplně novej :(
jak mas resene remote zesiku ?pres signalove kabely ,ja sem ovladani tahal zvlast ,hodne to rusilo ,je mozne ze blbne ovladani od radia,:)

05.03.2016, 17:27 |
nia ten už jsem dávno tahal jinej a včera jsem ho ještě na zkoušku dál přímo na + rádia a ne na rem a na vypínač tak zase budu čekat jestli to pomůže nebo jestli se to zase vypne :D

25.03.2016, 08:23 |
nia tak je to remote na radiu
ještě dneska to funguje bez problémů