Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jaký DVB-T pro 2din alpine?

o Navštíveno 6023x o
o 08.03.2016, 21:39 | golfista hanz
ahoj potřeboval bych poradit jaký DVB-T k 2din radiu alpine iva-w520r ? jde mi o to aby se dal tuner ovládat přes hlavní panel. na netu jsem pár videii viděl že to přesně takhle funguje. hledal jsem TV tuner od alpiny ale nenašel zatím žádný který by měl výstup na propojovací kabel s jednotkou.. díky za info

o 08.03.2016, 21:57 | CarMedia.cz
A jaký hledáš přesně kabel? DVB-T a další příslušenství se ovládá klasicky přes REM-IN a REM-OUT kabel. Standardně to funguje, že musíš sice použít ovladač tuneru, ale nemusíš tahat čidlo, ale mížíš klasicky na jednotku. S dotykem si nejsem moc jistý.. Osobně ti můžu doporučit DVB-T Ampire DVBT55-HD [ Link ] a k němu 2 antény ANT400 [ Link ]

Oproti tuneru Alpine má tento tuner dobrý příjem signálu i za jízdy a je na něj spolehnutí. Navíc příjemnější menu a možnost nahrávání na USB, či použít tuner i klasicky jako USB vstup. Ampire tunery jsou plně kompatibilní s jednotkami Alpine, čili jej ovládáš přes jednotku Alpine stejně tak, ajko originál a nemusíš tedy tahat externí čidlo.
o 08.03.2016, 22:13 | golfista hanz
ahoj díky za info. no podle popisu co je v odkazu by to mělo být to co hledám.. jde mi o to abych ovládal TV tuner jako je na tomhle videu.. Youtube video:
o 08.03.2016, 23:18 | pepe689
Pan ve videu ma 150 nebo 200 oba sem mel 150 je oproti 200 sracka....a v antenach to nebylo -))(

foto k příspěvku  od pepe689

o 08.03.2016, 23:23 | pepe689
Testoval jsem jsk nekolik asuk tak kenwood nejlip vychazela ta 200 vubec v Praze nevypadavala coz treba 150 delala bezne....
o 09.03.2016, 07:36 | golfista hanz
aha takže mám sehnat alpine 200 ? propojí se s radiem silným kabelem s vice piny ? jako je třeba mezi navigační jednotkou a radiem ? chápu to dobře ?
o 09.03.2016, 09:05 | CarMedia.cz
Asuku podle mě nepropojíš s Alpinou tak, aby si ji mohl ovládat přes HU. Ampire běží jak po IR, tak dotykem. Signál naprosto stejný, jako stará dobrá Asuka. (mimochodem nové Asuky stojí už taky za prd).
o 09.03.2016, 10:07 | pepe689
Neee pripojis tuner pouze 3 cinchy a 1 kabelem(jako je remote tusim bily s hnedou carkou-jinak to lze vyuzit u dvd externiho)veskere info a funkce ovladas pak dotykem to jest lazeni atd.Podle me pokud nechces a nepotřebuješ dotyk lcd dej co chces...dle me ten dotyk prakticka zkusenost k nicemu...ampire neznam nemuzu soudit asuky sem mel 3 nejlelpsi byla ta 1.stara.
o 09.03.2016, 19:37 | CarMedia.cz
Ampire = Asuka, jen přizpůsobená na komunikaci s Alpinou.
o 16.03.2016, 19:05 | golfista hanz
tak jsem nakonec sehnal za super peníze dvb-t alpinu 150 díky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4866 sekund.