Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Autoradio so 4500kc

o Navštíveno 5369x o
o 11.03.2016, 21:39 | kbenni
Ahojte.

Stala sa mi neprijemná situácia, ukradli mi radio Pioneer Deh-80 a aj zosilnovač ktorý som mal zapojený v aktíve.

Hladám nejakú dočasnú náhradu /auto už nebudem mať dlho/ ktoré mi vie ponúknuť poslúchatelnú kvalitu zvuku.

Aké rádio by ste mi odporučili? (jediná požiadavka ktorú mám aby malo usb alebo slot na SD kartu)

V aute mám Morel Tempo 6 reproduktory a mám vytlmené dvere.

Dočaste som vložil do auta Pio MVH-180 ale po hodine poslúchania som ho aj vymontoval z auta (Hrozná kvalita zvuku, žiadny výkon, zvuk nemal výšky ani basy ani po nastavení equalizéra, asi aj moje prve radio Orava AR107 hralo lepsie a malo čistejší zvuk)

Ďakujem za pomoc.

o 12.03.2016, 15:20 | zdeno7311
Kenwood kdc bt 61U
o 13.03.2016, 21:59 | CarMedia.cz
Alpine UTE-92BT by ti mohlo vyhovovat. Aktivní vyhybka i pro konce, podpora FLAC, atd. Cenově ještě méně, než máš v požadavích. Za mě jednoznačně nejlepší bezmechanikovka, přitom cenově velmi příjemná. [ Link ]
o 13.03.2016, 22:32 | .:MATT:.
Ahoj. Koukni na toto [ Link ]
o 16.03.2016, 08:55 | kbenni
Ahojte,

UTE-92BT som pozeral aj ja alebo docasne aj UTE-72BT
Je tam nejaký rozdiel v koncovom zosilnovači alebo v kvalite zvuku? najme ak to nezapojim do activu?

Diki
o 18.03.2016, 19:47 | olex21
Doporučuji stránku [ Link ]
poradili mi a bylo to i výhodné!
o 20.03.2016, 05:27 | CarMedia.cz
Ute-92bt ma casovky a lepsi filtry i v případě pasivu. Navíc oproti UTE-72bt podporuje FLAC. Koncový stupeň 72 VS 92 je stejný. Zvukem je díky možnostem nastavení ale 92bt úplně někde jinde.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.328 sekund.