Navštíveno 5893x

14.03.2016, 17:15 |
Wendy Zdravim, mam alpinu zapojenou pres ainet do prociku a obcas nehraje leva strana.
Poznatky s drivejsiho zapojeni na h-100 stacilo pouze vypojit a zapojit ainet zpatky do procesoru a zvuk naskocil...nyní s novym procesorem uz to nepomaha a leva strana zacne hrat kdy se ji zachce....driv nez to bude vse zase rozdelavat a prechazet co kde muze byt bych poprosil par rad co vyzkouset diky Radek.

14.03.2016, 22:49 |
Wendy A záleží na tom ?je uplně novej a je to fakt mašinka konecne se sni ucim ladit :)) prave proto že procesorem to neni sem psal ze to delali oba akorat u stareho pomohlo vyndat zandat ainet u tohodle sem dneska vypozoroval ze na to ma vliv volume zesílím zeslabím a porád dokola dokud se levá strana nechytne ...jestli to pomuze leva strana píská nekdy brutálne nekdy jeme a nekdy vubec ...napadlo me zkoumat kousek ainetu co vede z radia ale potom co pomahalo u h-100 vyndat z prociku a zandat se mi to zda zbytecne..
To je jako tajný?
Nejde mi auto co mám dělat ? :D
Jinak mě to dělalo to samý akorát na středobasy i s volume jak popisuješ, ale těžko radit

29.03.2016, 18:53 |
Diner Jelikoz toho moc nepopisujes a po ceste se muze toho posrat vic, bych sel nasledovne:
- u zapnuteho systemu si pohrat s gainem na zesilovaci - muze to byt nacnuty potenciometr (vlastni zkusenost)
- propojit HU a proc pres RCA - vyloucis problem AiNetu
- do procesoru zapojit jiny source (laptop, mp3) - vyloucis radio
- prohodit zapojeni stran repro na zesu - vyloucis vykonovou cestu / problem repro a kabelaze