Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Octavia II - zapojení radia HELP

o Navštíveno 9715x o
o 03.02.2017, 11:52 | TomasW
Nemáte prosím někdo schema, nebo spis navod pro hlupe, jak napojit radio místo originálního? Mám redukci na iso, mám redukci na antenu... ale na iso redukci není zapojenych spinanych 12V a stejne tak neni zapojeny modry vodic. Muzete nekdo poradit jak zapojit? Nemate treba foto z montaze? Snazim se to nejak rozlustit na netu, ale ztracim se:)

foto k příspěvku  od TomasW

o 04.02.2017, 09:51 | CarMedia.cz
Spínaných 12 tam nenajdeš, musíš si je vzít buď ze zapalovače, nebo třeba z ovladače světel. Má to ale pak jedno malé "ale" - rádio se spustí až s klíči v první poloze, kdy ti svítí i budíky, apod. V případě, že člověk chce. aby i aftermarket rádio fungovalo jako originál, musí použít tuto CAN-BUS redukci [ Link ]
o 04.02.2017, 12:08 | TomasW | Upraveno: 2017-02-04 12:08:58
Diky moc. Nejak se s tim poperu. A vezmu u tebe radio. Koukam po pio dx-f730 a vubec jsem tve stranky neznal :-o i super cena. Jeste mrknu na tlumeni. Ramecek a redukce uz usem vzal jinde :(
o 04.02.2017, 16:58 | CarMedia.cz
Asi máš na mysli FH-X730BT. Jednoznačně super volba. Z klasických 2-DIN provedení bych řekl, že dokonce nejlepší.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3903 sekund.