Ahoj,
mám Peugeota 307 kombi, 1,6i. Mám nataženou 50ku od alternátoru k baterce, 50ku dozadu do auta k rozvodnému bloku. Takže příprava je, otázkou je, jak ji dokončit. Co se týče baterky, největší, co tam dostanu je tadle:
[ Link ] Rádio mám Alpine CDE-193BT, reproduktory ve dveřích - Sinus Live SL-165W a výškové reproduktory Sinus Live NEO-25S. Zatím napájeno pouze samotným rádiem. woofer nějaký Stealth. Dveře jsou kompletně vytlumené STPčkem, tuším 2,4mm a tapecírungy zalepené Gladenem Neoprene. Co se týče dveří, do budoucna bude osazeno Ground Zero GZCK 165SPL + výškové repro Ground Zero GZCT 2200X. Tyto repro bych rád napájel tímto zesilvoačem: Ground Zero GZRA 4230. Co se týče subwooferu pokukuju po Ground Zero GZRW30XSPL-D1, pokud by to napájení dovolilo, rád bych měl dvojbox. woofer(y) bych napájel tímto: Ground Zero GZRA 1.1650D zvládne pouze jeden woofer, nebo je možnost, že by zvládl 2 ty woofery?
No a teď k hlavní věci. Jaký to bude mít reálný odběr a co bude potřeba? Bude stačit jedna ta baterka? A dozadu kapacitator? Přípradně něco víc?
Děkuji za každou radu. :)