Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kenwood DNX-516DABS - nezapne se

o Navštíveno 7479x o
o 26.12.2017, 11:19 | krucinal
Zdravím. Koupil jsem si v.u rádio. I po propojení všech věcí: CAW-KIMUN1 + CAW-CKIMVW1, mi nejde zapnout. Auto VW CC r.v. 2016. Původně tam byl VW sound system, ale ten nehraje. Podle mě může být problém v modulu KIMUN1, který má na boku 4 pidi spínače, ale nevím jak je zapnout. V návodu píšou, že mám zapnout 3ku a zmáčkout tlačítko a čekat na probliknutí diody, ale dioda ani tlačítko tam není. Měl by někdo radu? Díky

foto k příspěvku  od krucinal

o 03.01.2018, 08:42 | CarMedia.cz
Jestli si dobře pamatuji, tak kimun1 je pro vw group 2010-2015. Použij info adaptér od connects2 a poběží to..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3266 sekund.